Jo ensimmäinen traileri sai aikaan kiivasta keskustelua.
Musikaalin käsikirjoittavat Putouksesta tuttu Kiti Kokkonen ja toimittaja-juontaja Jenni Pääskysaari.
Palkattujen taiteilijoiden perusteella elokuva on todennäköisesti musikaali.
Elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa 20. heinäkuuta.
Meryl Streepin ja Anne Hathawayn tähdittämä hittielokuva muotimaailman raadollisuudesta siirtyy Broadwaylle.
Minkälaista olisi, jos elämä olisi musikaalia? Lauleskelisiko Aki ja Minna tanssahdellen kauppareissuilla tai roskia viedessään? Aki ja Minna järjestivät oman keskusteluaamun ”viikset vai ei”-teemalla. Miten kansa vastasi?
Steven Spielberg ohjaa uuden version vuoden 1961 elokuvaklassikosta.
Marco Bjurström puhuu ensimmäistä kertaa suhteestaan näyttelijä-koreografi Peter Pihlströmiin.
Tampereen Työväen Teatterissa saa torstaina 3. syyskuuta  odotetun ensi-iltansa musikaali Desirée – Pieni yösoitto. Rouhean Kallion vastanäyttelijänä nähdään Petra Karjalainen.
Lukuisat supertähdet ja yhtyeet ovat mukana kirjoittamassa kappaleita tulevaan Paavo Pesusieni -musikaaliin. Musikaali nähdään Broadwaylla vuosina 2016-2017.
Tähdet, tähdet -ohjelman semifinaalissa kuullaan musikaaliklassikkoja. Kolme tähtiartistia joutuu kovan haasteen eteen, kun jaossa ovat kilpailun finaalipaikat.
Spice Girls musiikkiin perustuva Viva Forever! -musikaali lopetetaan Lontoossa ensi kuussa.
Pikkukylän kummajaisesta maailmanluokan tähdeksi. Kuulostaa elokuvalta, eikö totta? Nyt sellainen tehdään Susan Boylen elämästä, joka on kuin suoraan satukirjasta.
Britannian tunnetuin Talent-voittaja Susan Boyle on saanut yhden vastaiskun suunnitteilla olevaan suurmusikaaliin. Madonna ei halunnut kappalettaan mukaan teokseen.
Kike Elomaan musikaalirooli vaarantuu hallitusneuvottelujen pitkittyessä
Pop-tähti Kylie Minogue suunnittelee musikaalia, joka perustuisi hänen elämäänsä, uutisoi irlantilaismedia Evening Echo.