Veeti Kallio tähdittää Ingmar Bergmanin elokuvaan perustuvaa musikaalia

02.09.2015 08:30 -

Tampereen Työväen Teatterissa saa torstaina 3. syyskuuta  odotetun ensi-iltansa musikaali Desirée – Pieni yösoitto. Rouhean Kallion vastanäyttelijänä nähdään Petra Karjalainen.

Ingmar Bergmanin palkittuun elokuvaan perustuvan tarinan ovat musikaaliksi tehneet Stephen Sondheim ja Hugh Wheeler ja sen suomennos on Juice Leskisen.

Desirée kertoo keski-ikäisestä, asianajajasta Fredrikistä (Veeti Kallio), jolla on nuori kaunis vaimo. Hän kohtaa sattumalta nuoruuden rakkautensa, näyttelijätär Desiréen (Petra Karjalainen). Parin keskinäinen vetovoima osoittautuu ylittämättömän suureksi.

– Musikaalimme Desirée - Pieni yösoitto tarjoaa hetken heittäytymisen romanttiseen ja hauskaan aikuisten satuun. Tämän esityksen tavoitteena on unohtaa arki ja harmaus, antaa upean musiikin ja komean visuaalisuuden viedä mukanaan. Ja onhan virkistävää nähdä musikaali, joka on klassikko, mutta jota ei Suomessa ole puhkikulutettu, kertoo ohjaaja Miika Muranen. –Huumoria, rakkautta ja iloa ei ole koskaan liikaa.

1970-luvulla ensi-iltansa tarunhohtoisella Broadwaylla saanut teos on meillä toisella kierroksella. Sitä esitettiin Turun Kaupunginteatterissa nimellä Pieni yösoitto vuonna 2011.

Kilpailut

Uusimmat