Pentti Arajärvi vastaa: Onko Tarja Halonen pottumainen nainen?

08.10.2012 23:16 -

Presidentti Tarja Halosen puoliso, tohtori Pentti Arajärvi vieraili Radio Novassa Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa. Pentti kertoi haastattelussa, millaista elämä on Mäntyniemen jälkeen.

Lähetyksessä Aki Linnanahde, Tuomas Enbuske ja Minna Kuukka tiedustelivat Arajärveltä muun muassa,miten konkreettisesti elämä on Halosen presidenttivuosien jälkeen muuttunut?

- Konkreettisin ero arjessa on ehkä se, että ei ole sellaisia palveluja kuin presidentillä ja presidentin puolisolla. Tarkoitan sitä, että tekee ruokansa joka päivä itse eikä vain viikonloppuna. Ja mitä kaikkea tästä nyt sitten seuraa.

Arajärvi kuitenkin kokee, ettei hän kaipaa arjen pyörittämisen asioita presidenttivuosilta, vaan jokapäiväinen elämä on nykyään mukavampaa. Käytännön apua työtehtävissä Arajärvi on kuitenkin jäänyt kaipaamaan.

- Enemmän kaipaan asioita työtehtävien puolella, että olisi kauhean mukavaa, kun olisi sihteeri, Arajärvi nauraa.





Julkisuudessa on ajoittain esitetty väitteitä Tarja Halosen luonteesta, joka olisi kelju.  Onko Tarja Halonen oikeasti pottumainen nainen?

- Minun kokemukseni mukaan ei, muuten emme varmaan olisi naimisissa, Pentti hymyilee.

- Se voi olla, että naisista puhutaan herkemmin tällä tavalla tai muuten heidän toimintaansa arvioidaan vähän poikkeavin perustein: nainen on aina känkkäränkkä akka ja mies on vaan jämäkkä. Jotain tämmöistä, Arajärvi jatkaa.

Kuuntele koko haastattelu:



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat