Samantyyppisiä suuntauksia nähdään Suomessa lähes kaikissa vaaleissa.
Radio Novan Aamussa Minna on (ehkä vähän liiankin) innoissaan mansikasta ja Kimmo haluaa että Minna katsoo häntä. Tuottaja - Markus tuo pöytään tämän aamuisen tunnarin ja kuunnellaan nyt uudelleen vielä aiemmin viikolla kuullut. Mutta mikä yhdistää tuottaja - Markusta ja istuvaa Presidenttiämme? Kuuntele Iltapalat tästä!
Edellinen virka-auto oli 12 vuotta vanha.
Radio Novan Aamussa Minna tuo studioon maisteltavaa ja Kimmo tuskailee vessanpöntöllä. Tuottaja - Markus ja Minna joutuvat uuden kisan pelaajiksi ja Kimmon pitää mennä kauppaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Liikkennekatkojen aikana autoilua alueilla kannattaa välttää, mikäli mahdollista.
Radio Novan Aamussa Kimmo julkaisee kuvan Minnan isästä vai onko kyseessä sittenkin Alexander Stubb? Minna miettii vaalikahveja ja käydään läpi myös tabuja, kuuntele Iltapalat tästä!
Maaseudun tulevaisuuden teettämässä kyselyssä yksi nousi ylitse muiden.
Suomessa on ehtinyt hallita 12 presidenttiä.
Tuleva presidentti selviää viimeistään toisella kierroksella helmikuun alussa.
Urpilainen toimii parhaillaan EU:n komissaarina.
Radio Novan Aamussa Minna on todella huolissaan kukkakaaleista ja Kimmolla on haasteita hammaslääkärin kanssa. Millaisia kuvia jätämmekään jälkikasvulle ja mitä pitäisi tehdä Presidentin syntymäpäivänä, kuuntele Iltapalat tästä!
Haavisto asettuu ehdolle valitsijayhdistyksen kautta.
Presidentti Niinistö oli keskustellut keskiviikkona Latvian presidentin Egils Levitsin kanssa. Levits todettiin myöhemmin koronapositiiviseksi.
Viime keväänä tehdyn gallupin mukaan lähes puolet yhdysvaltalaisista tukisivat Dwayne Johnsonin presidenttiehdokkuutta. Nyt näyttelijä pohti itse asiaa Vanity Fair -julkaisun haastattelussa.
Uuden gallupin mukaan Johnsonia tukisi 46 prosenttia kansasta.
Presidentti Tarja Halonen kertoo, että sukupuoli on näkynyt presidenttien harrastusten turvajärjestelyissä - ehkäpä toisella tapaa, mitä voisi kuvitella.