Lasse Lehtinen avautui Radio Novalle Björn Wahlroosin juhlista - Kuuntele!

08.10.2012 18:14 -

Yrityspomo Björn "Nalle" Wahlroos järjesti viikonloppuna kaksipäiväiset 60-vuotisjuhlat Nizzassa. Tohtori Lasse Lehtinen kertoi juhlista Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmalle.

Nizzan rantabulevardin tuntumassa sijaitsevassa luksushotellissa järjestetyissä juhlissa nähtiin Suomen talouselämän kerma. Kutsuvieraiden joukkoon kuuluivat muun muassa Nokian entinen pääjohtaja Jorma Ollila, Fortumin entinen johtaja Mikael Lilius, Marimekon Mika Ihamuotila vaimoineen sekä Lasse Lehtinen.

Lehtinen kertoi Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa juhlista. Ohjelman juontajat kiusoittelivat Lehtistä heti alkuun tiedustelemalla, onko hänellä nyt kaamea krapula?

– No ei kyllä, oli älyä lähteä heti puolenyön jälkeen tutimaan sieltä, niin ei päässyt yllättämään. Jotkut olivat juhlineet vähän myöhempäänkin, Lehtinen muotoilee.

Lehtinen kehuu juhlien olleen täynnä erilaista ohjelmaa.

– Siellä oli säteilevä pari, varsinkin syntymäpäiväsankari. Erittäin lyhyet ja hauskat puheet ja paljon, paljon ohjelmaa. Hyvää ruokaa, naiset olivat kauniita ja erilaista musiikkia oli kaikkeen makuun. Se on hyvän juhlan konsepti, kun ne järjestetään näin.

Juhlissa nähtiin koomikko Barry Humphriesin, 78, luoma legendaarinen hahmo Dame Edna, joka ei päästänyt juhlaväkeä vähällä.

- Se oli hyvä, hävytön ja härski show, mikä on hänen tyylinsä. Ednan hahmo perustuu siihen, että hän kuvittelee olevansa erittäin hienoa väkeä ja käy juhlissa pilkkaavansa vieraita. Hän teki sen nytkin tunnetulla rutiinilla, Lehtinen kertoo.



Kuuntele koko haastattelu tästä:



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat