86-vuotias tähti julkaisee uuden duettoalbumin - mukana lukuisia supertähtiä!

27.08.2012 22:16 -

Hiljattain 86-vuotta täyttänyt karismaattinen taiteilija Tony Bennett on julkaisemassa lokakuussa uuden duettoalbumin. Tällä kertaa hän duetoi tunnettujen latinotähtien kanssa.

Mukana levyllä tulevat olemaan muun muassa March Anthony, Gloria Estefan, Roberto Carlos, Vicente Fernandez, Thalia, Maria Gadu ja Luis Guerra.

Viva Duets on kolmas jatko-osa Bennetin duettolevyille, edelliset Duets ja Duets II ovat olleet massiivisia menestyksiä ympäri maailmaa.

Viva Duets -levylle poimitut kappaleet ovat tunnettuja Tony Bennet –klassikkoja, mutta tällä kertaa espanjaksi ja portugaliksi käännettyinä, mukana myös englanninkielisiä versioita. Bennett tunnetaan siitä, että levyttäminen tapahtuu aina livenä ja Viva Duets ei ollut poikkeus. Levy äänitettiin osittain Ft. Lauderdalessa Floridassa, osa New Yorkissa ja osa Vicente Fernandezin 400 eekkerin tilalla Guadalajarassa.

Bennett on historian vanhin artistin, joka on noussut listaykköseksi (85-vuotiaana) arvostetulla Billboard -listalla Yhdysvalloissa. Bennett on palkittu Grammy-palkinnolla peräti 17 kertaa, mukaan lukien elämäntyöstään ansaittu GrammyLifetime-palkinto.



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat