Katso kuvat! Sting, Madonna ja Bruce Springsteen Suomessa! Lisää tulossa!

14.08.2012 09:00 -

Sting, Madonna ja Bruce Springsteen kuuluvat vuoden kuumimpiin konserttitähtiin Suomessa! Komeaan keikkavuoteen mahtuu heidän lisäksi muitakin meganimiä, joiden yhteistyössä Radio Nova ja Live Nation ovat. Samalla hemmotellaan kuuntelijoita!

Upean keikkakesän aloitti 16.6 Sting. Syksyllä huippukonserttien sarjaa jatkavat vielä muun muassa Lionel Richie ja Vesa-Matti Loiri!

STING, RUMER JA HECTOR


<cms gallery "Helsinki Classic Festival 2012" "8" />
Katso kuvat 16.6 konsertista: Sting ja Rumer loistivat!
Kurkkaa tästä Stingin videotervehdys!

BRUCE SPRINGSTEEN


<cms gallery "Bruce Springsteen" "8" />
Bruce Springsteen ja hänen E Street Bandinsa nähtiin 31.7 Suomessa! Samalla tehtiin historiaa, sillä faneja hemmoteltiin lähes 40 kappaleella!

MADONNA

<cms gallery "Madonna" "8" />
Madonnan maailmankiertue Madonna - The MDNA Tour pysähtyi Suomessa Olympiastadionilla 12.8. Kiertue on tähden yhdeksäs. Ensimmäinen oli vuoden 1985 Virgin Tour.

Hätkähdyttävällä urallaan Madonna on saanut ennätykselliset 37 Top10-hittiä Billboard Hot 100 Singles -listalle sekä huikeat 40 ykkössijaa Billboardin Dance/Club Play Song -listalla. Yksikään toinen artisti ei ole tällaiseen saavutukseen yltänyt. Madonna myynyt yli 300 miljoonaa albumia ja hän pitää hallussaan historiallista ennätystä menestyneimmän sooloartistikiertueen tittelistä.

MADONNA RADIO NOVAN ERIKOISHAASTATTELUSSA -KUUNTELE!


LIONEL RICHIE
Lue lisää huippukonsertista TÄÄLLÄ!

VESA-MATTI LOIRI
Lue lisää konserteista TÄÄLLÄ!

Konserttien yhteistyössä Radio Nova ja Live Nation.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat