Tältä näyttää Andy McCoyn uusi bändi – mukana tunnettuja metallimuusikoita

09.08.2012 11:55 -

Andy McCoy pisti taannoin pystyyn uuden Grease Helmet –nimeä kantavan bändin, jossa mukana on muusikoita muun muassa Amorphiksesta ja Amoralista. Nyt yhtyeeltä on luvassa ensimmäinen levy.

Grease Helmet –yhtyeen kerrotaan ”kumartavan rockille, sen alalajeille sekä rockin historialle”, mutta sekoittavan soppaa omalla tyylillään.

Basisti Niclas Etelävuori ja vokalisti Jere Garcia perustivat Grease Helmetin Helsingissä vuonna 2009. Rumpuihin saatiin Etelävuoren bändikaveri Jan Rechberger Amorphiksesta ja rytmikitaraan Amoralista tuttu Ben Varon.

- Vielä tarvittiin soolokitaristi, jolla on tarpeeksi asennetta.

- Mukaan saatiin matkan varrelta kukapa muukaan kuin Andy McCoy, Garcia.

Yhtyeen tdebyyttilevy Grease Helmet julkaistaan Suomessa 19.9.2012. Japanissa levy julkaistaan 5.9.2012 japanilaisille omistettujen bonusbiisien kera.

Levyn ensimmäinen single Keep Your Helmet Greasy edustaa perinteistä hard rockia. Singlen psykedeelisellä videolla vierailee itse Remu.

- Biisit tehtiin treeneissä yhdessä erilaisten riffien ja aihioiden pohjalta. Ne kertovatkin monta tarinaa. Mukana on muun muassa viesti Andyltä kaikille epäileville kuulijoille. Biisimme kertovat myös klassisia rock-tarinoita ja tuovat mukanaan Losin tuulia, rockin juhlaa, kauniita naisia, nopeita autoja sekä ennen kaikkea sitä itseään.

(Radio Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat