Andy McCoy on mukana Monroesta kertovassa uutuusdokumentissa.
Zida kertoo, onko kyseinen jakso vaikuttanut hänen ja McCoyn väleihin.
Veitola kertoo saaneensa jakson myötä poikkeuksellisen paljon palautetta, joista osa on ollut järkyttävää luettavaa.
Maria Veitola kertoo Instagramissa, miten toipui ikävästä kokemuksestaan Andy McCoyn kanssa.
McCoy ei säästele sanojaan Yökylässä Maria Veitolan uudessa jaksossa.
Hanoi Rocksin toinen albumi Oriental Beat on nyt julkaistu uutena versiona. Michel Monroe kertoo Voice.fi:n haastattelussa levystä, muistoista ja työskentelystä Andy McCoyn kanssa.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna suunnittelevat keinoja saada Rinteen ruskeaksi ennen talvea! Minna pitää Kuukan rattikoulun sekä ohjeistaa oikeaoppiseen vessakäyttäytymiseen, ja Aki kertoo, miten sai nuorempana karkotettua kiusaajat käpysäkillä. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Parin suhteesta ei puutu huumoria.
Tiistaiaamuna tarkistettiin, oliko hommat jiirissä. Minkälainen narsistinen piirre nosti Akin koirassa päätään? Mikä ihme on slaim ja miksi sitä hiplataan? Mitä kuuluu Andy McCoylle? Radio Novan kuuntelijat kertoivat aamun pikagallupissa, luovuttaisivatko he asuntoaan vuokralle. Kuuntele tiistain parhaat palat yläpuolelta.
Elettiin vuotta 1985. Tuolloin Hanoi Rocksin kitaristi Andy McCoy väitti haastattelussa kuolevansa pian, koska vietti niin vauhdikasta ja vilkasta elämää. Tämä haastattelu on päivätty 14.10.1985.
Grease Helmetin studiolevy Grease Helmet julkaistaan 19.9.2012.
Andy McCoy pisti taannoin pystyyn uuden Grease Helmet –nimeä kantavan bändin, jossa mukana on muusikoita muun muassa Amorphiksesta ja Amoralista. Nyt yhtyeeltä on luvassa ensimmäinen levy.