Jani Wickholm: Tämä on elämäntehtäväni!

18.06.2012 16:30 -

Jani Wickholm julkaisee 18.6. uuden albumin Aivan eri mies. Wickholm on valittu myös Iskelmä Finlandia –ehdokkaaksi.

Kuva: Pasi Ristolainen

Jani Wickholmilta on julkaistu tänään uusi albumi Aivan eri mies.  Seitsemäs pitkäsoitto esittelee Jani Wickholmista uuden puolen ja vahvaa soitannallista otetta. Levy on tiiviillä radiosoitolla jo ennen julkaisua lunastanut hienosti paikkansa kuulijoidensa keskuudessa. 

- Uusi levy on soitannollista tykitystä, hienoa yhteistyötä sanoittaja Pauli Hanhiniemen kanssa ja pitkällinen henkilökohtainen prosessi. Suosittelen tuotosta lämpimästi kaikille! Teen musiikkia sen takia, että se on elämäntehtäväni – nyt ja niin kauan kuin elän, Jani fiilistelee.

Jani Wickholm valittiin tänä kesänä myös Iskelmä Finlandia –ehdokkaaksi. Iskelmä Finlandia on 10 000 euron arvoinen kulttuuripalkinto, joka jaetaan vuosittain Nokialla Tapsan Tahdit -tapahtuman yhteydessä. Palkinto myönnetään ansiokkaasta suomalaisen populaarimusiikin esittämisestä. Wickholmin lisäksi ehdolla ovat Tarja Lunnas, Pave Maijanen, Kake Randelin ja Kirsi Ranto. Palkinnon saajan valitsee Tampere-talon toimitusjohtaja Pauliina Ahokas. 

Ahkerana keikkamuusikkona tunnettu Wickholm kiertää tapansa mukaan niin trubaduurina kuin bändinsä kanssa koko kesän. Levyn julkaisua juhlitaan tänään maanantaina Tampereella Bar K:ssa.

Jani Wickholm Radio Novan haastattelussa keskiviikkona!

(Radio Nova, Frontier Promotion)

Kilpailut

Uusimmat