Puumanaiset kirmasivat kopterikyydillä koskenlaskuun Kuusamoon - Lunasta sinäkin huippumatka!

17.06.2012 21:15 -

Radio Novan Kansalaiskopteri lennättää koko kesän perheitä, pariskuntia ja ystävyksiä elämyksestä toiseen. Tällä kertaa matkaan lähtivät NICEteam Puumat Helsingistä!

Toinen matka lähti 16.6 teemalla: Koskenlaskua ja kalavalheita Kuusamossa!

REISSUN KUVAUS:
Varsinainen unelmien äijäretki, joka tulee olemaan täynnä Rukapalvelun järjestämää aktiviteettia, kalavalheita ja jännitystä. Pakottavat lihakset saadaan rentoon kuntoon Holiday Club Kuusamon Tropiikissa, jossa porukka myös yöpyy.  Päivä huipentuu seurueelle räätälöityyn illalliseen ja vierailuun Kuusamon Uistimessa.

VOITTANUT HAKEMUS:
"Olemme NICEteam PUUMAT, jotka janoavat seikkailuja ja etsivät sopivia saaliita äijien aktiviteeteista, kuten esim. jalistreeneistä, jäkismatseista ja sporttibaareista. Siksi meidän teamin olisi hyvä päästä juuri kalaretkelle ja koskenlaskuun, missä miesoppaat olisivat juuri meidän kohderyhmää;D Verkot vesille!"

Matkaan lähtivät ystävykset Marianne, Anna, Laura ja Maarit: Seikkailuhan siitä tuli!

<cms gallery "Koskenlaskua ja kalavalheita Kuusamossa!" "8" />

Kopteriviikot - Lunasta omasi tästä!

Iloisia lintuja Angry Birds -puistossa Koskenlaskua ja kalavalheita Kuusamossa! Juhannus on kaunis kuin morsian! Golf-maraton Katinkullassa Parisuhdeterapiaa Saimaalla Naisenergialataus Perhejuhla Sokkotreffit Kuusamossa Kuulijan ehdotus

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat