Kuva on kerännyt tuhansia kommentteja.
Radio Novan Aamussa muistellaan ärsyttäviä naapureita ja alastomuutta. Myös pihatrendit ja lasi-iglut tuottavat keskustelua ja analysoidaan Radio Novan Aamun facebook-sivulta löytyvää, Pitkä Puuma Kesä, elokuvatraileria. Kuuntele Parhaat Palat tästä!
Nyt on hyvä hetki oikaista oikein kunnolla itsensä sohvalle, ja startata viikonloppu erikoispitkällä koosteella! Operaatio Ryhti etenee, ja tuottaja Markus tulee studioon kera tiedusteluraportin. Juontajapari juhlistaa perjantain kolmattatoista jakamalla tapaturmatarinoitaan. Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Minna pyytää Akia lukemaan lehdestä Puuman horoskoopin ja Aki motkottaa! Myös salaisuudet kannattaa laittaa piiloon, koska Minna purkaa koodit hetkessä ja Aki menee Minnan pään sisälle, parhaat palat tästä.
Minna varasi hieman yllätysta eilisen shokkiuutisen johdosta ja Akin pään sekoittaa kalenteritytöt. Minna on ollut Akin kyydissä ja penkit aiheuttivat flashbackin. Mutta hetkonen, onko tuo puuma joka tuolla kurkkii...? Kuuntele parhaat palat tästä!
Aki haistaa tulevan kesän sään ja uskottavuuden nimissä on valmis istumaan muurahaispesään. Pipsalla on kiima ja hän suorastaan peruuttaa silmille, aamutiimi huomaa tässä yhtäläisyyden Temppareihin. Akilla meni pasmat sekaisin kun Minna kyseenalaisti hänen kalsareidensa alituisen vaihtosyklin ja mainitsi vielä varren kanssa tulemisen. Kuuntelemalla selviää myös mitä vaaditaan "puumuuteen".
Video, jossa kissa uhittelee lasin takana väijyvälle puumalle kerää katselukertoja.
Katja Puumasen vastaanotolle saapuu naisia, jotka ovat harkinneet rintaleikkausta usein vuosienkin ajan. Joskus saapuu niitäkin, jotka ilmoittavat ykskantaan haluavansa puoli litraa lisää volyymiä  kumpaankin rintaan. Aina Puumanen ei suostu leikkaamaan.
Radio Novan Kansalaiskopteri lennättää koko kesän perheitä, pariskuntia ja ystävyksiä elämyksestä toiseen. Tällä kertaa matkaan lähtivät NICEteam Puumat Helsingistä!