Minna varasi hieman yllätysta eilisen shokkiuutisen johdosta ja Akin pään sekoittaa kalenteritytöt. Minna on ollut Akin kyydissä ja penkit aiheuttivat flashbackin. Mutta hetkonen, onko tuo puuma joka tuolla kurkkii...? Kuuntele parhaat palat tästä!
Aki haistaa tulevan kesän sään ja uskottavuuden nimissä on valmis istumaan muurahaispesään. Pipsalla on kiima ja hän suorastaan peruuttaa silmille, aamutiimi huomaa tässä yhtäläisyyden Temppareihin. Akilla meni pasmat sekaisin kun Minna kyseenalaisti hänen kalsareidensa alituisen vaihtosyklin ja mainitsi vielä varren kanssa tulemisen. Kuuntelemalla selviää myös mitä vaaditaan "puumuuteen".
Video, jossa kissa uhittelee lasin takana väijyvälle puumalle kerää katselukertoja.
Katja Puumasen vastaanotolle saapuu naisia, jotka ovat harkinneet rintaleikkausta usein vuosienkin ajan. Joskus saapuu niitäkin, jotka ilmoittavat ykskantaan haluavansa puoli litraa lisää volyymiä  kumpaankin rintaan. Aina Puumanen ei suostu leikkaamaan.
Radio Novan Kansalaiskopteri lennättää koko kesän perheitä, pariskuntia ja ystävyksiä elämyksestä toiseen. Tällä kertaa matkaan lähtivät NICEteam Puumat Helsingistä!