Iina Kuustonen: Kitarakohtaukset jännittivät enemmän kuin näytteleminen!

07.02.2012 14:00 -

Kuukka ja Hursti marssittivat studioon vieraaksi MTV3-kanavan uutuusdraaman huippunäyttelijät. Iina Kuustonen laitettiin myös kitaransoittoon!

Helsingin herra -sarjan juonta:

Maan suosituin iskelmä-pop-artisti Maisa ja työtön Markku kohtaavat Helsingin yössä - vahvasti skandaalinkäryisissä merkeissä. Tästä saa alkunsa lahjonnan ja kiristyksen värittämä tuttavuus, joka saa pian myös kipinöivän romanssin sävyjä.

Radio Novassa vierailleet sarjan näyttelijät Iina Kuustonen, Iikka Forss ja Antti Luusuaniemi puhaltavat sarjan myötä samaan hiileen. Jo tunnetun juonen lisäksi he eivät halunneet  paljastaa sarjasta mitään erityistä, vaan jättävät kaiken katsojien pähkäiltäväksi. Yksi asia sai kuitenkin Iinan jännittämään sarjaa tehtäessä erityisesti.

- Mä jännitin niitä kitarakohtauksia kaikista eniten koko sarjassa, Iina myönsi.

Iikan ja Antin oli vaikea uskoa Iinan sanoja, sillä heidän mukaan Iinasta ei näkynyt ulospäin minkäänlaisia jännittämisen piirteitä. Päinvastoin. Koko homma tuli hyvin uskottavasti.

Iina Kuustosen musiikillisia taitoja testattiin myös haastattelun aikana, Kun Ari Hursti laittoi Iinan soittamaan pätkän kitaraa.

Kuuntele koko haastattelu. Miten Iinan kitaransoitto sujui? Entä mitä kolmikko puhui Putous-ohjelmasta?



Helsingin herra MTV3-kanavalla 7.2. alkaen tiistaisin klo 21.00.



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat