Beyonce saa arvostetun palkinnon urastaan

11.05.2011 08:00 -

Beyonce vastaanottaa arvostetun Billboard Millennium -palkinnon toukokuussa järjestettävässä Billboard Music Awards -gaalassa.

Palkinto myönnetään Beyoncelle hänen menestyksekkäästä urasta Destiny's Child -yhtyeessä sekä sooloartistina.

Beyoncen ura on ollut huima. Hän saavuttanut peräti 16 Grammy-palkintoa. Hänen levyjään on myyty yhteensä 70 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Lisäksi hän on tehnyt vakuuttavan uran näyttelijänä.

Laulajattaren kaikki kolme soololevyä ovat nousseet listojen kärkeen ympäri maailmaa.

-Musiikkini on hyvin seksikästä ja tunteikasta, joiden tahtiin on helppoa tanssia ja nauttia elämästä. Levyni on minulle enemmän kuin oma lapsi, jolle panen oman sieluni pantiksi

-Tulevaisuudessa haluan tehdä lisää elokuvia, koska nyt minulle on tarjottu useita rooleja. Näytteleminen on todella kivaa, mutta vaikeaa, koska vuorosanat eivät jää mieleen, Beyonce myöntää.

-Sen sijaan musiikissa kaipaan tunteita ja oikeaa sanomaa. Kun teen biisejä, minun pitää löytää oikea tunnelma. Kirjoitan paljon tarinoita naisten tunteista, omista kokemuksistani ja suhteista. En kuitenkaan mainitse henkilöiden nimiä, vaan puen ihmiset eri kehityksiin.

-Omassa elämässäni kaipaan värikkäitä tunteita ja seksiä, koska muuten elämästä tulee tasapaksua, Beyonce kertoo Radio Novan haastattelussa viime vuonna.

Beyonce on ollut useamman vuoden ajan yksi parhaiten ansaitsemia artisteja maailmassa. Hän on naimisissa rap-guru Jay-Z:n kanssa.

-Mieheni on luova ja auttavainen, joten elämä maistuu todella hyvältä, tähti hehkuttaa.

Billboard Music Awards järjestetään 22.5.

(Radio Nova, Billboard)


Kilpailut

Uusimmat