Radio Novan Aamussa Minna kertoo someraivosta ja Kimmo on käynyt viikonloppuna ristiäisissä. Minnan käsittelyssä on myös sanonnat joihin liittyy eläin ja käy ilmi että Kimmo on mokannut viikonloppuna, kuuntele Iltapalat tästä!
Levyraati palaa ruutuihin 20. tammikuuta.
Legendaarinen ohjelma alkaa MTV:llä tammikuussa.
Ohjelman juontaja ja vakioraatilaiset julkaistaan joulukuussa.
Radio Novan Iltapäivässä ihastellaan 14-vuotiasta sankaria.
Radio Novan Iltapäivässä ihastellaan 14-vuotiasta sankaria.
Radio Novan Aamussa on Suomen suurin levyraati. Lentääkö Kuukalla kitara ulos ikkunasta ja hankkiiko Aki kesäkanalan? Lisäksi kuullaan Minnan eroottinen aamusatu. Kuuntele parhaat palat tästä!
Twitterissä on ihmetelty, eivätkö nykynuoret todella tiedä, mitä CD:n polttamisella tarkoitetaan.
Radio Novan Aamussa levyraati ottaa käsittelyynsä kuuman uutuuskappaleen ja puhutaan myös äänenmurroksesta. Pikkujoulut puhuttavat sekä puhutaan työn keksimisestä ja onhan mukana myös viikonlopun ruokavinkki, kuuntele parhaat palat tästä!
Keskiviikkona selviteltiin levyraatien hittibiisejä ja pohdittiin erikoisia duuneja. Mitkä uutiset aiheuttivat lähestulkoon riemunkiljahduksia? Onko kohta jo aika soittaa joululauluja?
Muun muassa Twitterissä julkaistut kuvat ovat saaneet osakseen ihailua.
Viikon viimeisessä lähetyksessä puhutaan mm. autoilusta, mopoilusta, kultalevyistä ja heitetään trukkiläppää. Suomiaiheisessa kisassa toisistaan ottavat mittaa Team Turmio ja Löyly.
Julkaisu on saanut valtavan määrän onnitteluja.
Oku Luukkainen ja Tuottaja Jääskeläinen johdattavat kuulijat nostalgisiin tunnelmiin.
Yhdysvaltalaistaiteilija loi uudet versiot ikonisista levynkansista ja muutti ne koronasoveliaaseen muotoon.
Anssi eli viikon kaaoksen keskellä kuin pellossa, mutta yllätys kotiovella laittoi herran hommiin silläkin uhalla, että myöhästyminen töistä oli väistämättä edessä. Myös kouluaikojen legendaariset levyraadit palautettiin mieliin Leikkikalujäppisineen, mutta miten lisä- ja standardilumet liittyivät mihinkään?