Eppu Normaali valmiina työstämään uutta musiikkia!

10.05.2011 08:00 -

Omaa Tie vie- moottoripyöräohjelmaa MTV3 MAX-kanavalla kesällä tähdittävät Martti ja Aku Syrjä kertovat Eppujen olevan valmiina uuden musiikin jalostamiseen.

Yhtye on keikkaillut ahkerasti viime vuodet, mutta tuleva kesä otetaan rauhallisemmin. Samalla on aikaa aloittaa uuden musiikin nauhoittaminen.

-Nyt keskitytään uusien biisien tekemiseen ja mahdollisiin levytysjuttuihin, Aku ja Martti kertovat Radio Novan haastattelussa.

-Nyt vasta ruetaan tekemään biisejä. Siitä on hirveän pitkä matka siihen julkaisuun. Meillä ei ole mitään varsinaista aikataulusta seuraavalle levytysprojektille. Ehkä sellainen syntyy tuolla matkan varrella.

-Se on kuplinut pinnan alla tässä pitkään. On ollut toisaalta hirveen kiva tehdä keikkoja niin aktiivisesti, mutta sitten taas kun ollaan keikkailtu, niin se on vienyt aikaa varsinaiselta levytysprosessilta, Martti kertoo salaperäisenä.

Tie vie -ohjelma tarjoilee kaikille Eppu Normaali -yhtyeen faneille uutta musiikkia, sillä sarjassa kuullaan nyt Eppu-sovituksia joita ei ole ennen esitelty missään.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat