Yö-yhtye aikoo valloittaa Hartwall-Areenan!

13.04.2011 13:30 -

Suomalaisen musiikin konkari Yö-yhtye täyttää 30-vuotta ja juhlistaa sitä massiivisesti!

Juhlavuoden kunniaksi bändi tarjoaa yleisölleen Kiitos ja kunnia - 30 vuotta Likaisia legendoja -tuplakokoelman, joka sisältää Yön merkittävimmät biisit tältä vuosituhannelta. Mukana 30 biisin kokoelmalla on myös neljä uutta kappaletta.

Yö juhlistaa mittavaa taivaltaan myös uransa huikeimmalla areena- ja hallikiertueelta, joka alkaa Tallinnan Nokia Kontserdimajasta 30.9. ja jatkuu sen jälkeen Suomessa käsittäen yhteensä 18 keikkaa.

Mukana ovat maamme suurimmat esiintymisareenat mm. Helsingin Hartwall Areena, Turun HK Areena, Porin Karhuhalli ja Rovaniemen Lappi-Areena.

Kiertue huipentuu m/s Baltic Princessille, joka tulee olemaan virallinen Yön "Kiitos ja Kunnia - 30 vuotta Likaisia legendoja" -kiertueen päätöstapahtuma.

Mukana kiertueella ovat bändin lisäksi vierailijat: Suvi Teräsniska, Annika Eklund ja Miina Mikkonen. Kyseessä on Yö-yhtyeen historian suurin kiertue, jossa visuaalisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja mm. tekniikka edellisiin konsertteihin verrattuna tulee olemaan nelinkertainen.

Yö-yhtye saa juhlavuotensa kunniaksi oman "Loisto"-viinin Alkon valikoimiin 3.5.2011. Viini on saatavana niin pullona kuin hanapakkauksissakin.

Lisäksi Yön urasta julkaistaan juhlakirja, joka sisältää mittavan valikoiman valokuvia 30 vuoden ajalta sekä "Yhden Yön tarina" -kirjan kirjoittajan Ilpo Rantasen kokoamia Yö-aiheisia haastatteluja yhtyeelle tärkeiltä ihmisiltä.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat