Madonnan uuden kiertueen keikat ovat "kännyköistä vapaa kokemus", ja tätä varten on otettu käyttöön tiukat toimenpiteet.
Lavalle nousevat muun muassa Oku Luukkainen sekä Chorale.
Seitsemän iltaa -kiertueella kuullaan uutta musiikkia ja rakastetuimpia hittejä.
Pricilla Presley tapasi Elviksen naisen ollessa vain 14-vuotias.
Sami Hedberg vetäytyy hallikiertueen jälkeen keikkatauolle.
Jenni Vartiainen suuntaa syksyllä konserttisalikiertueelle yhdessä Radio Novan kanssa. Jenni vieraili Radio Novan Aamussa tiistaina 25.4. Kuuntele koko haastattelu yläpuolelta.
Paluun konserttilavoille tekevä Mikko Kuustonen vieraili Vapun Valtakunnassa perjantaina 3.3. Minkälaisia fiiliksiä uuden sooloalbumin teko herätti kymmenen vuoden tauon jälkeen? Entä miltä kiertueelle lähteminen tuntuu? Kuuntele koko haastattelu.
Toto muistetaan suurista hiteistään, kuten Africa, Hold The Line sekä Rosanna.
Nightwishissakin vaikuttanut, sittemmin komean soolouran tehnyt Tarja Turunen ei lepää laakereillaan. Nainen julkaisi kattavan Euroopan kiertueensa aikataulut.
Vaikka Mikael Gabriel on ollut pitkään mukana Suomen musiikkikentässä, on vasta nyt aika omalle kiertueelle. Mutta miksi vasta nyt?
Jäähallin kenttä oli verhottu mustalla kankaalla, joka toi pienen lisämausteen Clearview-levyjulkkarikeikalle.
Lähipiirin mukaan laulajatar aikoo luopua koko maailman kattavista, suurista kiertueista kymmeneksi vuodeksi.
Juuri ennen äitienpäivää uutisoitiin Janet Jacksonin, 49, vauvauutisesta. Jacksonin iässä raskaudessa on jo paljon riskejä.
Solisti Ilkka Alanko kehuu vuoden keikkojen tähän mennessä olleen mieluisia. Yleisö on ollut vastaanottavainen ja uudet kappaleet ovat sytyttäneet.
Anna Puu palaa keikkalavoille kahdella kiertueella. Uuden levyn julkaisukeikkojen jälkeen hän lähtee UMOn kanssa Kohti joulua -kirkkokiertueelle. 
Kiitos ei ole kirosana -kiertue huipentuu lokakuussa Helsingin Hartwall Arenalle. Kiertueen päätöskeikasta julkaistaan marraskuussa kokonaisuus, johon kuuluu tupla-CD ja DVD. Keikkojen myötä Haloo Helsinki! jää vuoden tauolle.