30 Seconds to Mars jättikeikalle Tallinnaan!

28.02.2011 13:58 -

Amerikkalainen suosikkiyhtye 30 Seconds to Mars pitää kaikkien aikojen suurimman konserttinsa Pohjois-Euroopassa kesäkuussa, kun yhtye astelee Tallinnan Laululavalle. Konserttiin myydään kaikkiaan 12 500 lippua, ja ne tulevat myyntiin perjantaina 4. maaliskuuta samanaikaisesti Suomen lisäksi Virossa ja Latviassa.

Laulaja Jared Leton luotsaaman 30 Seconds to Marsin konsertti pidetään Tallinnan Laululavalla tiistaina 21. kesäkuuta. Liput maksavat vain 35 euroa, ja ne tulevat myyntiin torstaina 3. maaliskuuta osoitteissa www.rle.fi ja www.30stmtallinn.com. Lippupalvelussa ja Tiketissä myynti alkaa perjantaina 4.3. Konsertissa nähdään myös muita myöhemmin julkistettavia huippunimiä.

30 Seconds to Marsin uusin albumi,  This Is War, on voimakas kannanotto maailmanlaajuisiin kriiseihin ja taloudelliseen turmiollisuuteen. Tämä yli viisi 5 miljoonaa levyään ympäri maailman myynyt yhtye saapuu Tallinnaan kokoonpanossaan, johon kuuluvat laulaja-kitaristi Jared Leton lisäksi rumpali Shannon Leto ja kitaristi Tomo Milicevic.

 

 

Kilpailut

Uusimmat