Posse- ja Voitolla yöhön -päätösjaksot kruunasivat MTV3:n huikean live-lähetysten viikonlopun

23.11.2015 16:52 -

MTV3-kanavalla viikonloppu oli live-lähetysten juhlaa, kun ruudussa oli viikonlopun aikana kolme liveohjelmaa. Posse- ja Voitolla yöhön -ohjelmat esittivät viikonloppuna kauden päätösjaksonsa ja molemmat tekivät katsojaennätyksensä.

Perjantai-iltana Possen viimeinen jakso Mega Posse sai keskikatsojamääräksi 681 000, ja parhaimmillaan keskikatsojamäärä oli lähes 750 000. Jakso tavoitti viikonlopun aikana 1,2 miljoonaa suomalaista sisältäen perjantain ja lauantain uusinnat.

Kaikkiaan Possea on syksyn aikana seurannut televisiosta 3,1 miljoonaa suomalaista. Se on ollut myös MTV Katsomon suosituimpien sisältöjen joukossa yli 1,5 miljoonalla käynnistyksellä ja vajaan 70 000 keskikatsojamäärällä per jakso.

Voitolla yöhön sunnuntaisen finaalin keskikatsojamääräksi tuli 539 000, joka oli myös sarjan korkein yleisömäärä. Parhaimmillaan keskikatsojamäärä nousi yli 600 000:en. Finaalijakso tavoitti 925 000 suomalaista. Kisassa kamppaili myös Novan juontaja Elina Kottonen, joka ei kuitenkaan yltänyt finaalipaikoille.


Kaikkiaan Voitolla Yöhön -sarjaa on seurannut tv:stä syksyllä 2,7 miljoonaa suomalaista. MTV Katsomossa käynnistyksiä on ollut yli 300 000.

Voitolla yöhön -hyväntekeväisyysjakso nähdään 29. marraskuuta kello 19:30 MTV3-kanavalla. Jaksossa esiintyy CheekSuvi Teräsniska ja Waltteri Torikka ja kaikki kilpailijat esittävät lempiohjelmanumeronsa.

Tulevalla viikolla nähdään myös viimeinen jakso ohjelmasta Yökylässä Maria Veitola, jossa Maria kyläilee hittinikkari Jukka Pojan ja hänen aviopuolisonsa Teijan luona. Voitolla yöhön päättyy ensi sunnuntaina ohjelman Unicef-jaksoon, jossa ohjelma kutsuu suomalaiset auttamaan maailman hädänalaisia lapsia YK:n lastenjärjestö UNICEFin kautta. Putous, MTV3-kanavan kolmas syksyn live-ohjelmista, huipentuu finaaliin lauantaina 12. joulukuuta.

Kuvat: MTV ja Elina Kottonen

(MTV, Nova)

Kilpailut

Uusimmat