Eva Wahlström käskee pyllyään näyttämään hyvältä ennen ottelua

13.11.2015 19:08 -

Eva Wahlstömillä ja Edis Tatlilla on yksi yhteinen asia, jonka he tekevät ennen ottelua. Wahlström kertoi Novan Aamussa myös hauskasta rutiinistaan, jonka hän toistaa aina ennen otteluita.

Ensimmäisen ammattilaisnyrkkeilyn maailmanmestaruuden Suomeen tuonut Eva Wahlström kohtaa Unkarin Gina Chamien Ringside Fight Nightissa Töölön Kisahallissa 21.11.2015. Kevyensarjan hallitseva euroopanmestari Edis Tatli kohtaa puolestaan samana päivänä Georgian Ramaz Bebnadzen.

– Tämä on mahdollisimman kova ottelu, joka valmistelee MM-otteluun. Ottelu on kuitenkin eri kuin harjoitustilanne. Vain ottelutilanteessa näkee, missä mennään. Muuten tähän jäisi liian suuri aikaväli MM-matsien välillä, Eva Wahlström selventää Novan Aamun haastattelussa.

Kun mestareille haetaan ottelukavereita, ei se Tatlin tai Wahlströmin mukaan ole helppo tehtävä.

– Emme voi otella ketä tahansa vastaan, eikä näistä haluta mitään läpihuutojuttuja.

Maailmanmestarilla ja Euroopan mestarilla on yksi yhteinen asia, jonka molemmat nyrkkeilijät tekevät ennen ottelua.

– Oikea hanska laitetaan aina ensin, mestarit naureskelevat.

Wahlströmilla on puolestaan eräs hauska rituaali , jonka hän tekee aina ennen otteluita.

– Juttelen raajoilleni ja kerron, mitä niiden pitää tehdä. Se on pakko tehdä aina. Vasemmalle sanon, että sä haet etäisyyttä, olet herkkä ja nopea. Oikealle sanon, että sä lyöt kovat osumat. Jaloille sanon, että liikutte tarvittaessa pois alta ja menette mihin pitää. Päälle sanon, että se tekee oikeita ratkaisuja. Ja viimeisenä sanon: ”pylly, sä näytät hyvältä”. Se on pakko tehdä, koska muuten ne ei tottele, Eva Wahlström nauraa. 

Kilpailut

Uusimmat