Enää yhdeksän päivää Putoukseen – Riku Nieminen palaa hassuttelemaan

15.10.2015 09:23 -

Rakastetun ja energisen viihdeohjelman seitsemännellä kaudella tähtitehtaaseen astuvat Essi Hellén, Joonas Nordman, Kari Ketonen, Ville Tiihonen, Mari Perankoski, Jenni Kokander sekä Putoukseen tauon jälkeen palaava konkari Riku Nieminen.

Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow pysyy alkavallakin kaudella juurillaan. Sketsihahmokilpailu on ohjelmassa tärkeässä roolissa, lisäksi mukana on tuttuun tapaan muun muassa Viikkokatsaus, Tulikoe ja live-sketsit. Mutta koska on kyse Putouksesta, ikinä ei kuitenkaan tiedä mitä ohjelma tuo tullessaan: näyttelijätkin joutuvat varautumaan yllätyksiin suorassa lähetyksessä. Ohjelmaa isännöi viimevuotiseen tapaan Heikki Paasonen.

Riku Niemisen paluu Putoukseen on riemukas tapaus monelle suomalaiselle. Nieminen pyöri Putouksen vakiokalusteena neljä kautta, jonka jälkeen hänet on nähty mm. Robassa ja 1001 Rikua -ohjelmassa. Ja nyt vihdoinkin, Riku on tullut järkiinsä ja palanut kotiin. Riku on ehtinyt työskennellä hyvin monipuolisissa projekteissa, teatterinäyttämöltä elokuviin. Mies on myös suuri musiikin ystävä ja on soittanut useassa eri bändissä. Riku on itse asiassa Putous-porukan ainoa, joka on julkaissut kultaa myyneen albumin, ja tehnyt tämän kahdesti.

Nieminen esiintyi myös Kingi-hupailussa.

Kilpailut

Uusimmat