Tatuoitu nainen erotettiin myyntitöistä jo ennen niiden alkamista

29.09.2015 20:07 - - Luettu 840 kertaa

Claire Shepherd sai pestin vähittäinkaupan parissa puhelinhaastattelun perusteella. Kun työnantajalle selvisi, että Clairella on tatuointeja käsissä, ei hän enää ollutkaan tervetullut töihin. 

27-vuotias isobritannialainen Claire Shepherd kertoi sittemmin poistetussa Facebook-päivityksessään saaneensa työpaikan myynnin parissa puhelinhaastattelun perusteella. Ennen töiden alkamista hän sai sähköpostia, jossa kerrottiin yrityksen pukeutumissäännöistä, joiden mukaan myös tatuoinnit pitää peittää.  

This woman got her dream job and was fired 30 minutes later because she looks like this. http://t.co/3TWOU26hQu pic.twitter.com/4xBS73PVoi

— someecards (@someecards) 28. syyskuuta 2015

– Vastasin, että minulla on käsitatuointeja ja toivoin, ettei niillä ole merkitystä. Minulle kuitenkin vastattiin, etteivät he sittenkään palkkaa minua, koska en pysty peittämään tatuointejani, Shepherd kertoo.

Kuusi vuotta johtotehtävissä työskennellyt Shepherdillä ei ole koskaan aiemmin ollut ongelmia työpaikoillaan tatuointiensa vuoksi.

Julkaisunsa jälkeen Shepherdin päivitystä oltiin jaettu tuhansia kertoja. Jutulla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä some-huomion jälkeen yritys tarjosi tälle työtä uudelleen.

– He huomasivat etteivät tatuointini ole pahennusta herättäviä. Olen iloinen, että he myönsivät virheensä ja korjasivat sen, Shepherd kertoo Daily Mailin haastattelussa

Shepherd kuitenkin torjui tarjouksen. Hän toivoo esimerkillään edistävän avoimenpaa asennetta tatuointeja kohtaan työnantajataholta. 

– Tatuoinnit eivät vaikuta mitenkään työlaatuun tai aiheuta terveysriskejä. Kunhan tekee työt hyvin, ei tatuoinneilla pitäisi olla mitään merkitystä. 

Kuva: Shutterstock

(Nova, Daily Mail)

Kuuntele Radio Novaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Kilpailut

Uusimmat