Radio Novan Aamussa Paavo Väyrynen on taas täällä. Karaokehitit on listattu ja staycation on haastava käsite Kimmolle, kuuntele Iltapalat tästä!
Olympialaishengessä Esko ja Suvi pohtivat urheilua ja sen luomia yllättäviä tilanteita, joissa reaktiot ovat yllättäneet jopa reagoijan itsensä. Sen lisäksi mietitään ratkaisua potkujen jälkeiseen aikaan, miten siitä tilanteesta kannattaa lähteä eteenpäin. Esko on myös laajentanut maustevalikoimaansa Hans Välimäen suosituksesta, kun suvi luottaa klassikon voimaan.
Näyttelijän työ on samanlainen kuin mikä tahansa muukin työ.
Isän mukaan tyttären pomo olisi kertonut hiusten värin vaikuttavan tuotteliaisuuteen.
Katie Nash ei kadu twiittiään, vaikka se toikin hänelle potkut.
Peruskoulun opettaja sai täydellisen hermoromahduksen kesken oppitunnin ja joutui irtisanotuksi. Tällä kertaa tilanne sattui Yhdysvalloissa.
Markkinointifirmassa työskentelevä Gerod Roth julkaisi FB-sivuillaan kuvan itsestään ja afroamerikkalaisen työkaverinsa pojasta. Rothin kaverit laittoivat kuvaan törkeitä kommentteja, joihin myös Roth vastasi rasistiseen sävyyn. Mies sai potkut, kun tieto kommenteista kulki pomolle asti. 
Claire Shepherd sai pestin vähittäinkaupan parissa puhelinhaastattelun perusteella. Kun työnantajalle selvisi, että Clairella on tatuointeja käsissä, ei hän enää ollutkaan tervetullut töihin. 
Yhdysvaltalainen tyttö sai työpaikan pitseriasta, mutta pesti oli tälle ilmeisen epämieluinen. Hän kirjoitti päivää ennen työn alkua alatyylisen twiitin, joka ei tulevan työnantajan sydäntä lämmittänyt.
Radio Novan Konttoriin kahdeksi viikoksi Sari Seppälää sijaistamaan saapuva Marco Bjurström on ollut kiireinen mies elämänsä ensimmäisistä potkuista huolimatta. Potkut saivat kuitenkin miehen hetkeksi hölläämään huimaa tahtia. 
Enbuske & Linnanahde Crew:n juontaja Aki Linnanahde on saanut kerran elämässään potkut. Ne jättivät mieheen syvän vaikutuksen. Kyseessä oli Akin ensimmäinen varsinainen työpaikka radiossa. Työpaikka oli Sport FM.
Diilin toisessa jaksossa nähtiin yllättävä käänne, kun Hjallis Harkimo ei antanut potkuja kenellekään. Kaikkien yllätykseksi sama kaava toistui myös neljännessä tehtävässä, ja kaikki saivat jatkaa kilpailussa.