Marco Bjurström: Elämäni ensimmäiset potkut olivat kasvattava kokemus

20.11.2014 11:35 -

Radio Novan Konttoriin kahdeksi viikoksi Sari Seppälää sijaistamaan saapuva Marco Bjurström on ollut kiireinen mies elämänsä ensimmäisistä potkuista huolimatta. Potkut saivat kuitenkin miehen hetkeksi hölläämään huimaa tahtia. 

Viihteen monitoimimies Marco Bjurström valtaa seuraavaksi radioaallot, kun lupsakka herra sijaistaa Radio Novan Konttorin Sari Seppälää 24.11.–4.12. välisen ajan. BumtsiBum!-ohjelmasta koko kansan tietoisuuteen hypähtänyt eloisa juontaja sai kuitenkin vuoden alkupuolella ikäviä uutisia, kun Nelosen uutiset lakkautettiin. Bjurström ehti toimia kanavan uutisankkurina reilun vuoden ajan.

– Sain elämäni ensimmäiset potkut. Se oli todella opettavainen kokemus. Keväällä minulla oli paljon aikaa miettiä ja jopa vähän turhautua. Ei se silloin tuntunut hyvältä, mutta nyt kun asiaa katsoo, olihan se tervettä vähän hiljentyä. Se toimi hyvänä laturina ja arvojen uudelleenjärjestelynä. Sain aikaa miettiä, mitä haluan isona tehdä, Bjurström hymyilee.

Bjurströmillä kuitenkin oli monta rautaa tulessa, joten täysin tyhjän päälle hän ei joutunut. Hän jatkaa tanssinopettamista, on avannut kaksi uutta ravintolaa ja tekee paljon yritysvalmennuksia. Nyt uusin aluevaltaus on radiotyö.

– Kahden viikon tuuraus on juuri hyvä aika, siinä ehtii haistella ja maistella. Uutishommasta opin sen, etten enää lähde sitoutumaan mihinkään loppuelämäksi. Ei minulla ole tarkoitusta ryhtyä radioammattilaiseksi, mutta on hyvä tehdä tällainen kahden viikon harjoittelujakso, Bjurström virnistää.

Kuuntele haastattelu alta!

Kuuntele miten Marco reagoi, kun sai Radio Novalta puhelun tuurauspestistä!

Lue myös: Marco Bjurström kokeilee siipiään radiossa: Minusta tulee radion ensimmäinen koiraskottarainen!

(Maria Rautio / Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat