Sydäntäsärkevä perhepotretti: Ennen vauvan syntymää edesmennyt isä käsiteltiin mukaan

15.09.2015 13:55 -

Ensihoitajana työskennellyt Taurean Summers menehtyi lento-onnettomuudessa, kun tämän vaimo oli 5. kuulla raskaana. Pariskunnan hääkuvat ottanut valokuvaaja muokkasi miehen kuolinpäivää kunnioittaakseen perhepotretin, jossa isä näyttäisi olevan vauvansa vieressä. 

Arizonalainen valokuvaaja sai sydäntäsärkevän toimeksiannon vanhalta asiakkaaltaan. Stephanie Summers halusi perhepotretin, jossa olisi mukana myös tämän edesmennyt aviomies Taurean. Ensihoitajana työskennellyt Taurean oli menehtynyt lento-onnettomuudessa, jossa oli kuljetettu potilasta. Stephanie oli tuolloin 5. kuulla raskaana.

//

Sometimes as photographers we tend to get intertwined with the business aspect of our photography. That it is easy to...

Posted by Laura Gordillo Photography on 7. syyskuuta 2015

– Sydämeni särkyi, kun näin miten asiat voisivat olla. Samalla olin kuitenkin iloinen, että sain tehdä kauniin kuvan Stephanielle ja hänen pojalleen, valokuvaaja Laura Gordillo kirjoittaa.

– Hän kirjoitti minulle sähköpostin, ettei pysty lopettaa itkemistä. Hän rakasti sitä kuvaa. Hän kertoi, että hänellä on kova ikävä miestään ja että tämä olisi rakastanut heidän poikaansa, Gordillo jatkaa.

Kuva: Shutterstock

(Nova, Facebook, Fox News) 

Kilpailut

Uusimmat