Huomaisitko tämän pyöräilijän? Hauska mainos on tärkeä muistutus liikenneturvallisuudesta

17.08.2015 09:21 -

Mainoksella halutaan muistuttaa tärkeästä asiasta, eli pyöräilijöiden näkyvyydestä ja huomaamisesta liikenteessä. Pyöräilijöihin pitäisi aina kiinnittää yhtä paljon huomiota kuin mainoksen alastomaan pyöräilijään.

Polkupyöräilijöiden turvallisuus liikenteessä on puhuttanut, kun auton töytäisemä pyöräilijä kuoli saamiinsa vammoihin viime viikolla 13.8.2015.

Jotta liikenne olisi turvallinen jokaiselle, on kaikkien liikenteessä kulkevien kiinnitettävä huomiota toisiinsa. Islantilaisessa kesäkuun lopussa julkaistussa mainoksessa pyöräilijä viipottaa liikenteessä alastomana, ja saa osakseen sen verran huomiota kuin pyöräilijälle pitäisi muutenkin antaa.

Vastaavanlainen video tehtiin yli vuosi sitten brittiläisen AA:n (Automobile Association) kampanjassa, jossa muistutettiin keskittymään myös liikenteessä oleviin pyöriin.

Ollaan siis turvallisesti liikenteessä.

Nyt myös pienet koululaiset ovat liikenteessä. Motonet ja Nova kampanjoivat lasten liikenneturvallisuuden puolesta lahjoittamalla huomioliivejä kouluihin ympäri Suome. Täältä voit ilmoittaa huomioliivien tarpeessa olevan koulun.

Kilpailut

Uusimmat