Lähiajovaloilla ajava autoilija huomaa pimeässä liikkuvan jalankulkijan noin 40 metrin etäisyydeltä, kun taas heijastinta käyttävä jalankulkija näkyy jopa noin 150 metrin etäisyydeltä, muistuttaa Trafi. 
Mainoksella halutaan muistuttaa tärkeästä asiasta, eli pyöräilijöiden näkyvyydestä ja huomaamisesta liikenteessä. Pyöräilijöihin pitäisi aina kiinnittää yhtä paljon huomiota kuin mainoksen alastomaan pyöräilijään.
Pete Parkkosen polkupyörä on ilmeisesti varastettu. Parkkonen lupaa tarjota ravintolaillallisen, mikäli hänen pyöränsä palautetaan.
Perjantaina 22.5. vietetään koko Suomessa Pukupyöräilypäivää, jolloin kannustetaan herrasmiehiä ja leidejä taittamaan työ- ja muut matkansa polkupyörällä tyylikkäästi pukeutuneena.
Viime vuonna Suomessa varastettiin yli 20 000 pyörää. Pelkästään Helsingissä varastetaan noin neljä tuhatta pyörää vuodessa. Kierre on melkoinen, sillä suomalaiset ostavat itse suurimman osan varatetuista pyöristä.
Mikäli pyöräily ja lasten kärrääminen kuuluvat arkeesi, markkinoilla on sinulle oiva ratkaisu. 
Kesän säät ovat suosineet pyöräilijöitä, ja nyt koulujen alkaessa myös pienempiä pyöräilijöitä on enemmän liikenteessä. Osaatko liikennesäännöt myös suojatiellä ja pyörätien jatkeella? Opetathan lapselle säännöt oikein?  
Pyöräilijöille saattaa tulla nopeusrajoituksia taajama-alueille, kertoo Helsingin Sanomat.  
Viime vuonna vakuutusyhtiölle ilmoitettujen varastettujen polkupyörien määrä nousi räjähdysmäisesti, kertoo Finanssialan Keskusliitto.
Pyöräilykausi on aluillaan, ja osa on jo kaivanut kulkupelinsä autotallista. Muistathan varmistaa pyörän kunnon ennen liikenteeseen lähtöä.
Polkupyörä vaatii säännöllisin väliajoin huoltoa ja matkat taittuvat turvallisemmin ja kevyemmin hyvin huolletulla pyörällä.