Näppärä menopeli pyöräileville vanhemmille – rattaista fillari kädenkäänteessä

19.11.2014 18:04 -

Mikäli pyöräily ja lasten kärrääminen kuuluvat arkeesi, markkinoilla on sinulle oiva ratkaisu. 

Lasten kuljettaminen polkupyörällä voi olla monille haastavaa. Jotkut lapsiaan tarakalle kiinnitettävässä turvaistuimessa kyytsäävät pelkäävät turvallisuuden puolesta, toisista taas erilliset perävaunut ovat epäkäytännölliset. Markkinoilla on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa vaunut, jotka saa kädenkäänteessä muunnettua polkupyöräksi.

Hollantilainen pyörävaunuyhdistelmän valmistaja Taga korostaa nettisivuillaan härvelin olevan vakaa, monipuolinen ja mukava.

– Kolmella pyörällä ajaminen tuo lisää varmuutta lasten kuljettamiseen pyörällä. Lapsen istuin on paljon mukavampi kuin perinteinen malli ja lapsi pystyy seuraamaan maisemia paremmin pyörän edestä kuin ajajan takaa.

–Samalla äiti voi päästä eroon ylimääräisistä raskauskiloistaan ja nauttia yhteisestä ajasta pikkukultansa kanssa, firma myös huomauttaa.

Mukavuudesta pitää kuitenkin maksaa hieman pidempi penni kuin normaalista lastenistuimesta. Tällä hetkellä Taga myy nettisivuillaan perusvarusteltua vehjettä noin 1 500 eurolla. Lisäksi myynnissä on lukuisia lisäosia, kuten istuin toisellekin lapselle ja tarvikesetti pimeällä ajamista varten. Myös yhdysvaltalainen Zigo myy vastaavia yhdistelmäpelejä.

Mikäli pyörärattaiden toiminta jäi vielä askarruttamaan, katso demonstraatio alta olevalta videolta!

Kuva: YouTube / Tagabikes 

(Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat