Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Voitaikinataskut mansikka-mascarponemoussella
Voitaikinataskut ovat käteviä ja soveltuvat monipuolisesti sekä makeisiin että suolaisiin herkkuihin. Herkulliset tarjottavat syntyvät vaivatta ja nopeasti!
VOITAIKINATASKUT MANSIKKA-MASCARPONEMOUSSELLA
1 pkt Myllyn Paras voitaikinataskuja
n. 1 l mansikoita (tuoreina tai pakasteena)
1,5 dl kuohukermaa
100 g mascarponejuustoa
1 tl vaniljasokeria
n. 2-3 rkl sokeria
Sulata voitaikinataskut ja paista tyhjinä pakkauksen ohjeen mukaan.
Ota mascarponejuusto lämpiämään noin 15-30minuuttia ennen täytteen tekoa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja vatkaa sekaan mascarponejuusto, niin että seos on tasainen. Mausta sokerilla makusi mukaan. Lisää joukkoon vähän pienemmäksi pilkotut mansikat. Jos käytät pakastettuja mansikoita, annan niiden sulaa kokonaan ja voit käyttää myös pakastemansikoita tulevan mehua, se värjää mousseen kauniin vaaleanpunaiseksi.
Laita moussea jäähtyneisiin voitaikinataskuihin, koristele tomusokerilla ja tarjoile!
Kilpailut
Uusimmat
Ylen uusi dokumenttisarja kertoo sateenkaarisenioreiden elämästä
Florence Pughin tyrmäävä jakkupukutyyli kääntää katseet - huomio kiinnittyy etenkin yksityiskohtiin
Serpentiini ei kuulu paperinkeräykseen, vaikka niin voisi luulla - tiedätkö, miten se tulisi kierrättää?
Englannin jalkapalloliitto sulkee transnaiset naisten jalkapallosta
Tunnistatko kesäkukat? Tee testi ja selvitä, oletko todellinen viherpeukalo!
Näytä lisää