Vapun reseptit: Voitaikinataskut mansikka-mascarponemoussella

15.05.2015 13:10 -

Voitaikinataskut ovat käteviä ja soveltuvat monipuolisesti sekä makeisiin että suolaisiin herkkuihin. Herkulliset tarjottavat syntyvät vaivatta ja nopeasti!



VOITAIKINATASKUT MANSIKKA-MASCARPONEMOUSSELLA

1 pkt Myllyn Paras voitaikinataskuja
n. 1 l mansikoita (tuoreina tai pakasteena)
1,5 dl kuohukermaa
100 g mascarponejuustoa
1 tl vaniljasokeria
n. 2-3 rkl sokeria



Sulata voitaikinataskut ja paista tyhjinä pakkauksen ohjeen mukaan.

Ota mascarponejuusto lämpiämään noin 15-30minuuttia ennen täytteen tekoa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja vatkaa sekaan mascarponejuusto, niin että seos on tasainen. Mausta sokerilla makusi mukaan. Lisää joukkoon vähän pienemmäksi pilkotut mansikat. Jos käytät pakastettuja mansikoita, annan niiden sulaa kokonaan ja voit käyttää myös pakastemansikoita tulevan mehua, se värjää mousseen kauniin vaaleanpunaiseksi.

Laita moussea jäähtyneisiin voitaikinataskuihin, koristele tomusokerilla ja tarjoile!

Kilpailut

Uusimmat