Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Voitaikinataskut mansikka-mascarponemoussella
VOITAIKINATASKUT MANSIKKA-MASCARPONEMOUSSELLA
1 pkt Myllyn Paras voitaikinataskuja
n. 1 l mansikoita (tuoreina tai pakasteena)
1,5 dl kuohukermaa
100 g mascarponejuustoa
1 tl vaniljasokeria
n. 2-3 rkl sokeria
Sulata voitaikinataskut ja paista tyhjinä pakkauksen ohjeen mukaan.
Ota mascarponejuusto lämpiämään noin 15-30minuuttia ennen täytteen tekoa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja vatkaa sekaan mascarponejuusto, niin että seos on tasainen. Mausta sokerilla makusi mukaan. Lisää joukkoon vähän pienemmäksi pilkotut mansikat. Jos käytät pakastettuja mansikoita, annan niiden sulaa kokonaan ja voit käyttää myös pakastemansikoita tulevan mehua, se värjää mousseen kauniin vaaleanpunaiseksi.
Laita moussea jäähtyneisiin voitaikinataskuihin, koristele tomusokerilla ja tarjoile!
Kilpailut
Uusimmat
Melanooma yleistynyt Suomessa - erityisesti yksi ryhmä ei tiedosta riskiä
Miten Mantan lakitus korvataan tänä vappuna? Helsingin kaupunki paljasti viimein
Foreca: Vappuna lämpötila jopa 20 astetta - katso oman alueesi sääennuste
Veteraanien rintamalisän määrää korotetaan toukokuussa - näin moni veteraani saa nyt kyseistä tukea
Salatut elämät -näyttelijä jättää sarjan - "8 vuotta on vierähtänyt ihan silmänräpäyksessä"
Näytä lisää