Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin pinaatti-hernepasta syntyy edullisesti ja vaivattomasti.
Torstaina tökättiin puita uuniin ja jaettiin reseptejä. Lisäksi kuultiin alkoholidosentti Linnanahteen hintavertailuja ja pohdittiin herättikö zamboni uuden lintulajin löytäneen Minnan sisällä hirviön. Kuuntele kooste torstaiaamun parhaista paloista.
Isänpäivä on jo aivan nurkan takana. Jos lahjaidea sunnuntaille uupuu, ilahduta isää herkullisella, mutta helpolla porkkanakakulla.
Köyhät ritarit ovat monelle tuttu herkku, mutta jälkiruoka nousee aivan uusiin ulottuvuuksiin pienillä muutoksilla.
Ilmat viilenee ja talvi lähestyy, joten nyt on oiva hetki aloittaa glögin nauttiminen.
Tämä pannari on tosi mehevä ja täyteläinen. Jos vierastat kookosmaitoa, älä, sillä tässä se ei maistu voimakkaana, vaan tuo vain täyteläisyyttä pannukakkuun. Inkiväärisiirappi sopii niin hyvin tämän kanssa, että veikkaan tämän yhdistelmän syrjäyttävän perinteisen version tai ainakin se saa hyvän kilpailijan!
Maistuva pizza ei kaipaa lihaa täytteeksi.
Tämä wokki on kiinalaistyyppinen, joka maistuu erinomaiselta keitetyn riisin kanssa. Vihanneksia upotan tähän reilusti, mutta voit käyttää kaikkia reseptin kasviksia tai jättää jonkun pois.
Syksyn herkutteluun sopii täydellisesti inkiväärillä maustettu omenakakku.
Näin helposti valmistat superterveellisiä lehtikaalisipsejä!
Netistä löytyy erilaisia vohveli-, pannukakku- ja lettureseptejä moneen makuun. Nyt tarjolla on kuitenkin tiedemiesten selvittämiä, takuuvarmoja vinkkejä onnistuneeseen taikinaan.
Tällä viikolla leivotaan maailman parasta suklaakakkua.
Suklaa on syystäkin monen herkku vauvasta vaariin. Jos herkkuhammasta kolottaa, kannattaa testiin ottaa nopeat ja superherkulliset browniet.
Tällä reseptillä onnistut varmasti valmistamaan herkullista uunikanaa.
Ruokavaliolla on merkittävän suuri vaikutus koko kehomme hyvinvointiin. Vaikka ravinnolla ovikin saada paljon hallaa aikaiseksi, voi sillä myös kohentaa kehon hyvinvointia melkoisesti.
Nappaa tästä talteen herkullinen omenapiirakan ohje.