Novan Aamussa jaetaan koskettavia konserttimuistoja Nova Stagelta ja puhutaan twerkkauksesta. Aki janoaa kiisseliä ja Minna jakaa yhdessä Aamun tuottajan Parta-Markuksen kanssa parhaat reseptit viikonlopun juhlapöytään.
Novan Aamussa tutustutaan Akin herkkiin aisteihin ja Kuukan logiikkaan. Minna on törmännyt kauppareissullaan järkytykseen ja Aki saa kuulijoilta diagnoosin itsestään.
Novan Aamussa perehdytään teinien some-käyttäytymiseen ja päiväkoti-ikäisten lasten toimintaan. Aki pohtii väärin käytettyjä lempinimiä ja Minna jakaa viikonlopun herkullisimmat reseptit yhdessä tuottaja Markuksen kanssa!
Monipuolisen aamupalasalaatin valmistaminen vie vain kymmenen minuuttia.
Tänä pääsiäisenä yksi suosikkiherkuista on ehdottomasti triplasuklaakakku, joka nimensä mukaisesti ei suklaassa pihistele.
Suklaamunat juustokakkutäytteellä valmistuvat käden käänteessä.
Paju Purovuo jakaa suosikkimuhennoksen ainesosat tuoreella YouTube-videollaan.
Jos rakastat porkkanakakkua, osuvat nämäkin luultavasti makuusi.
Novan aamu on täynnä positiivista energiaa. Minnalla on sydämellään tunnustus ja Aki pohtii Ähtärin pandojen ensimmäistä kiimaa. Kolmikko Minna, Aki sekä tuottaja Markus esittelevät viikonlopun herkullisimmat reseptit.
Olo-ravintolassa työskentelevä Lari Helenius antaa tärpit astetta parempaan kotiruokaan.
Novan aamussa laitetaan ruokaa ja vaihdetaan reseptejä. Minnan uusi ohjelmaformaatti uutisista kerää hurjaa suosiota ja DJ AKI L nousee radioaalloille tarjoilemaan kunnon jyystöä!
Kakku on paitsi helppo tehdä, myös vegaaninen.
Kevyt lounassalaatti sopii myös alkupalaksi illalliselle.
Somessa "terveellisempää" versiota klassikkojälkiruuasta ei olla otettu lämmöllä vastaan.
Talvisen päivän kruunaa suussa sulava kaakao, jossa maistuu suklaa, vanilja ja kaneli.
Klassiset lihapullat ovat mitä parhainta kotiruokaa eivätkä vaadi suurta vaivaa.