Kuva: MTV

Hän on Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittaja - "Tämä on niin rakas resepti mulle"

24.01.2024 13:15 - Sanni Seppä

Voittajatuotetta saa nyt S-ryhmän ruokakaupoista ympäri maan.

Suomalainen menestysresepti -kilpailun voittaja on Erika Poussa. Hän voitti kilpailun Bakerikan pakastekeksitaikinalla. Poussa pyörittää Bakerika-nimistä leipomoa ja catering-yritystä Helsingin Punavuoressa. Kilpailussa toiseksi sijoittui vain yhden pisteen erolla Martti Paatela täytetyillä kasvipohjaisilla leivillä.

- Tämä on niin rakas resepti mulle ja tää on parasta, että mä saan tuoda tämän kuluttajille. En malta odottaa, että kuluttajat saa nauttia tästä mun kanssa, Poussa riemuitsi finaalijaksossa.

Poussa voitti Suomalainen menestysresepti -kilpailun. (kuva: MTV)

Finaalissa Erikan ja Martin lisäksi kisasivat Roy Norro suomalaisesta kirjolohesta ja villikaloista tehdyillä Kalawursti-makkaroilla, Katariina Vesterinen vegaanisilla ja kaurapohjaisilla Twisted Oats -tuorepuuroilla, Eetu Patronen Tofunkaltaisella eli härkäpavusta tehdyllä soijattomalla proteiinilähteellä sekä Siva Parlar turkkilaisen ja suomalaisen keittiön maut yhdistävällä Köftis-bulgurpiirakalla. 

Kaikki finalistit saavat tuotteensa myyntiin S-ryhmän ruokakauppoihin, mutta kilpailun voittaja saa kevään ykköspaikan S-ryhmän ruokakaupoissa ympäri Suomen. Poussan voittajatuote on nyt saatavilla kaupoissa ja sen makuina toimivat "lippulaivamaku" Salted Chocolate Chip, sekä Peanut Butter Chocolate Chip.

- Tässä ei ole tingitty näistä raaka-aineista ja tässä on todella runsaasti makua, tuomaristossa istunut Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma kehui viimeisessä jaksossa.

- On se aika hauskaa, miten jokainen meistä voi pakastealtaasta ostaa keksit matkaan ja hetken päästä pöydällä on leipomotasoisia tuotteita, S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho puolestaan iloitsi.

Poussan keksit hurmasivat kilpailussa. (kuva: MTV)

Lue myös: Oscar-ehdokkaat julkistettiin - Kuolleet lehdet jäi ilman ehdokkuutta

Lue myös: Entinen Salkkarit-tähti saa laulutaidoillaan Arttu Wiskarin hämmentymään: "Olet hävytön"

Lue myös: Pitääkö olla huolissaan -tekijöiden uutuusohjelma alkaa pian - nyt arvuutellaan sanojen alkuperää

Kilpailut

Uusimmat