Pääsiäinen tuo muutoksia junaliikenteeseen — tarkista aikataulut etukäteen

30.03.2015 13:03 -

Pääsiäinen vaikuttaa sekä kaukojunien että pääkaupunkiseudun lähijunien aikatauluihin. Liikenteessä on myös lisäjunia ja -vaunuja. 

Kiirastorstaina 2.4. lähi- ja kaukojunat noudattavat perjantaiaikatauluja. Pitkäperjantaina 3.4. junat kulkevat pääosin sunnuntain aikataulujen mukaisesti. Aamun kaukojunaliikenteessä liikennöi useita lisäjunia eri reiteillä. Pääradan lähijunaliikenteessä kulkee joitakin ylimääräisiä viikonloppuillan junavuoroja. Lauantaina 4.4. ajetaan normaalein aikatauluin. Ensimmäisenä pääsiäispäivänä 5.4. junat kulkevat pääosin sunnuntain aikataulujen mukaan. Joitakin iltapäivän ja illan kaukojunavuoroja on peruttu. Pääradan lähijunaliikenteessä kulkee joitakin ylimääräisiä viikonloppuillan vuoroja. Toisena pääsiäispäivänä 6.4. liikennöidään sunnuntaiaikataulujen mukaan.

Tarkemmat juna-aikataulut voi tarkistaa VR:n verkkosivujen matkahausta. Lisätietoja voi kysyä myös VR:n asiakaspalvelunumeroista tai aseman lipunmyynnistä. Verkkosivuilta löytyy myös tietoja ajankohtaisista tarjouksista. 

Operaatio Pajunkissa autoilijoiden turvana pääsiäisliikenteessä

Pääsiäisen junavuorot ovat täyttymässä — pyhinä poikkeusaikataulut

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, VR)

Kilpailut

Uusimmat