Markuksen keskiviikkoinen leipävinkki on lähtenyt lentoon. Kimmo kertoo tarkat kananmunankeitto-ohjeet, joista Minna on vakuuttunut. Voisiko ovikelloihin lisätä ominaisuuden, josta tietää anopin olevan ovella? Eroottiset kolmiyhdyssanat saavat jatkoa.
Keskiviikkoiltapäivän tehoduona Suvi ja Nanna! Kaverin puolesta kyselen -osiossa pähkäillään Sannan tulevan lomamatkan kohtaloa. Suvi on hiilenä botin kanssa käydystä keskustelusta. Tapakouluttaja antaa vietot sujuvaan pääsiäiseen sukulaisten kanssa. Nannalta löytyy tähän liittyen tarina jos toinenkin. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä on tiimi jälleen kasassa, kun Suvi palasi töihin. Suvi sai erikoisia sivuoireita lääkityksestä, rahaa paloi. Lähestyvä Palmusunnuntai saa Eskon ja Suvin miettimään - Onko Esko liian vanha virpomaan ja kuinka herkut jaettiin lapsuudessa tasan sisarusten kesken? Suvi kertoo uudistuksesta kaupoissa, jonka hyvyydestä kaksikko on eri mieltä. 5 sekunnin kisassa kuulija, jota onnitellaan jo enne kisan alkua. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
"Sisustusnamit on samalla tavalla itsensä pettämistä kuin ruoanlaitossa ottaa lasin viiniä ja hetken kuluttua huomaa, että menikin koko pullo." Puhutaan myös Minnan Miss Globe- ajoista ja keskustelua herättää terminä itse misseys. Ohessa mietteitä Trumpin syrjähypystä ja Sebastian Tynkkysen suhteesta ja kohusta sen ympärillä.
Fazer tarjoaa vuosittain pääsiäisenä todellisen klassikkoherkun. Niitä on valmistettu 119 vuoden ajan ja 1,5 miljoonaa kappaletta vuodessa. Itseasiassa tätä herkkua on saatavilla jatkuvasti, ympäri vuoden.
Suomalaisilla on monia pääsiäiseen liittyviä perinteitä. Miksi pääsiäiskokkoa poltetaan ja mistä virpomisperinne on saanut alkunsa?
Etelästä yltää Suomeen pääsiäiseksi laajahko matalapaineen alue, joka pysyy lähes paikallaan. Matalapaine pitää sään epävakaana sunnuntaihin asti suuressa osassa maata. Lämpötilat ovat lähellä ajankohdan keskimääräisiä arvoja.
Radio Novan toimitus selvitti, mistä pääsiäispyhien nimet tulevat.
Pitkien pyhien aikana artistit eivät lepää. Mahtavia keikkoja on luvassa ympäri Suomea. Pääsiäisenpyhät ovat täynnä musiikkia. Radio Nova keräsi listauksen suosikkiartistien keikoista pyhien aikana.
Pääsiäinen on kirkollinen juhla-aika, joten useimpien kauppojen aukioloajat ovat tarkkaan määrätyt. Lisäksi muutoksia on Alkon, Postin ja pankkien palveluissa. Juna- ja bussiliikenteessä on lisäksi paljon poikkeuksia.
Pääsiäisen menoliikenteen ruuhkahuiput ovat perinteiseen tapaan keskiviikosta alkaen aina lauantaille asti sekä aamulla että illalla. Finavia muistuttaa matkustajia tulemaan ajoissa kentälle.
Pääsiäinen aiheuttaa runsaasti muutoksia bussiliikenteen aikatauluihin 2.–6. huhtikuuta. Pyhien aikana osa vuoroista jää kokonaan ajamatta, joten pääsiäisen matkoja suunniteltaessa kannattaa tarkistaa aikataulut etukäteen.
Pääsiäinen vaikuttaa sekä kaukojunien että pääkaupunkiseudun lähijunien aikatauluihin. Liikenteessä on myös lisäjunia ja -vaunuja. 
Pikkunoidat ja satuiset hahmot kiertävät tänään suomalaisten ovilla virpomassa: ”Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, palkka mulle”.
Pääsiäisherkku mämmi jakaa mielipiteet puolesta ja vastaan. Lue lisää tästä oudosta herkusta.
Autoliiton Operaatio Pajunkissa järjestetään tänä vuonna 46. kerran peräkkäin. Vapaaehtoiset tiepalvelumiehet päivystävät tehostetusti kiirastorstaista 2.4. pääsiäismaanantaihin 6.4. saakka.