Elämäkertaelokuvassa popdiivaa esittää Naomi Ackie.
Edustettuina on monta eri genreä.
Whitney Houstonin laulamaa cover-kappaletta ei ole aiemmin kuultu.
Houston on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä naisartisteista.
Lorden kuvan tulkittiin vitsailevan Whitney Houstonin kuoleman kustannuksella.
Whitney Houstonin elämästä kertova dokumentti avasi Vicky Rostin silmät.
Ykkössijalle pääsi kaikkien tuntema mahtiballadi.
Huutokaupassa on yli sata myyntikohdetta.
Muusikon elämä voi joskus ennenaikaisesti, mutta heidän musiikkinsa elää ikuisesti. Tässä listaus 16 artistista, jotka voittivat palkintoja vielä poistuttuaan tästä maailmasta.
Whitney Houstonin perhe on vahvistanut, että tähden ainoa tytär 22-vuotias Bobbi Kristina Brown kuoli sunnuntaina. 
Yksi tämän hetkin kuumimmista pop-nimistä Ariana Grande versioi keikallaan Kaliforniassa Bodyguard-elokuvasta tuttua Whitney Houstonin kappaletta.
Koko maailma järkyttyi syvästi 11. helmikuuta 2012, kun uutinen Whitney Houstonin traagisesta kuolemasta tavoitti ihmiset. Laulaja oli menehtynyt hotellihuoneen kylpyammeeseen epäselvissä oloissa. Hän oli 48-vuotias.
Edesmenneen Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on taistellut lauantaista lähtien hengestään sairaalassa. Useiden media- ja perhelähteiden mukaan lääkärit ovat tehneet voitavansa, eikä 21-vuotiaan hyväksi pystytä enää tehdä mitään. Kaikki toivo on menetetty.
Whitney Houstonin tyttären Bobbi Kristina Brownin tila on huono. 21-vuotias löydettiin lauantaina äitinsä tavoin kylpyammeesta tajuttomana. Hänen kasvonsa olivat pinnan alla.
Traagisesti menehtyneen Whitney Houstonin perhe on järkyttynyt uutisista, joiden mukaan tähden elämästä ollaan tekemässä elokuvaa.
Dolly Parton sävelsi yhden musiikkihistorian tunnetuimmista kappaleista vuonna 1973. Biisi on omistettu laulajan mentorille ja duettoparille Porter Wagonerille, joiden tiet erosivut tuohon aikaan. Koskettava melodia ja kauniit sanat tekivät tehtävänsä. Klassikko oli syntynyt.