Kuva: Getty Images

Poptähti joutui pyytämään anteeksi kylpyammekuvansa kuvatekstiä - "Olen idiootti"

06.04.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Lorden kuvan tulkittiin vitsailevan Whitney Houstonin kuoleman kustannuksella.

Poptähti Lorde, 21, joutui sosiaalisessa mediassa kritiikin kohteeksi julkaistuaan ensikatsomalta viattomalta vaikuttaneen kuvan kylpyammeesta. Instagramissa julkaisemansa kuvan kuvatekstissä Lorde lainasi Whitney Houstonin klassikkokappaletta I Will Always Love You, ja tämä sai monet loukkaantumaan. Whitney Houston nimittäin löydettiin vuonna 2012 kuolleena kylpyammeesta.

Saatuaan kuvatekstistä kritiikkiä Lorde poisti kuvan, mutta kuvakaappaukset jatkoivat leviämistään netissä. Jotkut kommentoivat, miten kuvateksti oli mauton ja loukkaava, kun taas monet riensivät puolustamaan Lordea ja sanoivat, että hän ei mitä luultavimmin tajunnut kuvatekstinsä ongelmallisuutta.

Lorde on nyt julkaissut anteeksipyynnön Instagramin tarinoissaan.

”Se oli äärimmäisen huonosti valittu lainaus. Olen todella pahoillani, että loukkasin joitakuita. En ollenkaan tajunnut, olin vain innoissani päästessäni kylpyyn. Olen idiootti. Rakastan Whitneytä ainaisesti. Anteeksi jälleen”, Lorde kirjoitti.

Lorde tunnetaan muun muassa Royals- ja Green Light -hiteistään. Hänen viime vuonna julkaisemansa Melodrama-albumi oli yksi vuoden hehkutetuimmista levyistä.

Lue myös: Miten 17-vuotias teinityttö nousi maailman vaikutusvaltaisimmaksi?

Lähde: PopCrush

Kilpailut

Uusimmat