Whitney Houstonin tyttären taistelu päättymässä: "Kaikki toivo menetetty"

05.02.2015 23:30 -

Edesmenneen Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on taistellut lauantaista lähtien hengestään sairaalassa. Useiden media- ja perhelähteiden mukaan lääkärit ovat tehneet voitavansa, eikä 21-vuotiaan hyväksi pystytä enää tehdä mitään. Kaikki toivo on menetetty.

Bobbi Kristinan isä, Whitney Houstonin ex-mies Bobby Brownilla on edessään raskas päätös. Milloin irroittaa rakas tytär hengityslaitteesta. 



TMZ-sivuston mukaan kyynelehtivä Bobby on täysin murtunut ja haluaisi vielä odottaa viikonlopun yli, että koko perhe kerkeää paikalle hyvästelemään Bobbin. Yksi surevista läheisistä on Whitney Houstonin äiti Cissy Houston, joka on parhaillaan kiirehtimässä sairaalaan.

Koomaan vaivutettu Bobbi Kristina siirrettiin toiseen sairaalaan saamaan erikoishoitoa, mutta lääkärien mukaan tilanne on onneton. 

Bobbi Kristina löydettiin lauantaina kotoaan kylpyammeesta kasvot vedessä. Vaikka 21-vuotias Bobbi saatiin elvytettyä, kerkesivät hänen aivonsa saada vakavia vammoja. 

Saman kohtalon koki hänen äitinsä lähes tarkalleen kolme vuotta sitten.

Whitney Houston löydettiin kuolleena hotellin kylpyammeesta 11. helmikuuta 2012. Kuolinsyyntutkijoiden mukaan Houston kuoli tapaturmaisesti hukkumalla. Kuolemaan vaikuttivat kokaiinin käyttö ja sydänsairaus. Whitney Houston oli kuollessaan 48-vuotias.

Kuvat: Shutterstock

(Radio Nova, People, MTV, TMZ)

Kilpailut

Uusimmat