Kuva: AOP

Katso, miltä Naomi Ackie näyttää roolissaan Whitney Houstonina - ensimmäinen kuva julkaistu

27.04.2022 09:15 - Minttu Tikkanen

Elämäkertaelokuva kulkee nimellä I Wanna Dance With Somebody.

Edesmenneestä laulajalegenda Whitney Houstonista tehtävä elämäkertaelokuva I Wanna Dance With Somebody etenee. Nimikkorooliin valitusta näyttelijä Naomi Ackiesta, 29, on nyt julkaistu ensimmäinen kuva roolissaan Houstonina.

Kyseessä on elokuvan ensimmäinen juliste, jonka keskellä Ackie poseeraa roolissaan. Voit katsoa julkaisun alta tai täältä.

Ackien laulua elokuvassa ei kuitenkaan tulla kuulemaan. Syy on Houstonin entisen musiikkituottajan ja levy-yhtiömogulin Clive Davisin mukaan hyvin yksinkertainen.

- Olimme hyvin vaikuttuneita, miten Whitneyn persoonallisuus on tavoitettu. Laulut ja ääni tulevat tietenkin olemaan Whitneyn. Kun on kyse Whitneystä, emme vain uskoneet, että kukaan pystyisi tavoittamaan hänen äänellisiä lahjojaan, joten se tulee olemaan Whitneyn ääni elokuvassa, Davis kuvailee.

Davista itseään tulee elokuvassa esittämään Stanley Tucci ja Houstonin aviomiestä Bobby Brownia puolestaan Ashton Sanders.

Elokuvalta on lupa odottaa suuria, sillä sen takana on taannoisen Queenista kertovan hittielokuva Bohemian Rhapsodyn käsikirjoittaja Anthony McCarten

Lue myös: Whitney Houstonin Bodyguard-klassikosta uusi versio - rooleihin kaavaillaan muun muassa Cardi B:tä

Lue myös: Rock & Roll Hall of Famen uudet lisäykset julkistettiin - mukana muun muassa Whitney Houston

Lähde: NME

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat