Vuonna 2019 kuningatar Elisabet julkaisi joulukuvan, jossa ei nähty Meghan Marklea tai prinssi Harrya.
Ernest Lawson on saanut tanssiparistaan Anniina Koivuniemestä rakkaan ystävän.
BBC:n uusi, prinssi Williamista ja prinssi Harrysta kertova dokumentti on aiheuttanut kohun jo ennen julkaisuaan. Kuningatar Elisabet uhkaa koko yleisradioyhtiötä boikotilla, koska kuninkaallisten ei ole annettu tarkistaa ohjelmaa etukäteen.
Radio Novan Aamussa ollaan pää kolmantena korvana, kun Minna ottaa vasaran käteen. Aki kertoo vanhana voimalakonkarina lähetyksestä ydinvoimalassa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Kommunikaatiossa on monia kuoppia, johon astuu meistä varmasti moni.
Prinssit oppivat tavan isältään.
Kuningatar Elisabet on ratsastanut koko ikänsä. Viimeiset kaksi kuukautta hän on kuitenkin ollut poissa satulasta - lääkärin määräyksestä.
Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi ovat otettuja siitä, kun heidat on usein äänestetty illan parhaaksi pariksi. Harjoitusviikot tanssipari aloittaa aina samalla tavalla.
Radio Novan Aamussa fiilistellään tänään eilistä Duunikeikkaa. Aki ja Minna pohtivat mitä itse ottaisivat raideriin ja käy ilmi, että Akin ja Madonnan raidereissa on jotain yhteistä. Mikä sieppaa Akin miehisyyttä? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Kuningatar Elisabet on kärsinyt viime aikoina terveysongelmista.
Japanin prinsessa Mako meni naimisiin aatelittoman Kei Komuron kanssa. Avioliiton seurauksena hän menettää asemansa Japanin keisarillisessa perheessä.
Radio Novan Aamun Aki ja Minna ovat palanneet lomalta aivan Aku Ankkoina yllätyksellisen viikon äärelle. Minnan muuttopöhinät ovat täydessä vauhdissa, vaikkakin Fb-kierrätysryhmät aiheuttavat lievää päänvaivaa. Akilta toivotaan älyllistä pähkinää, mutta luvassa saattaa olla vaan Speedo-kuvia ilman Speedoja. Tervetuloa takaisin, Jälki-istunnon pääset kuuntelemaan tästä!
Kuningattaren terveydentila on herättänyt huolta viime päivinä.
Kuningattaren sairastuminen ei liity koronavirukseen. Lääkärit ovat määränneet hänet lepäämään.
Pyyntö on lähipiirin mukaan epäoikeudenmukainen.
Kuningasperheen nuorin tulokaskin oli mukana urheiluhumussa.