Kuninkaallisten häiden tyylit ovat inspiroineet monia morsiamia.
Seinäjokelaiskaverukset saivat odotetun vastauksen kuningatar Elisabetille lähettämäänsä kirjeeseen, kertoo Ilkka-Pohjalainen.
Koivuniemi yllätettiin kauniilla tavalla Laulu Rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelmassa.
Prinssi Williamin ja prinssi Edwardin perheiden kohtaaminen puistossa on herättänyt porua saarivaltiossa, sillä kuninkaalliset vaikuttivat unohtaneen kokoontumisrajoitukset.
Unet saattavat paljastaa yllättävän paljon elämäntilanteestamme.
Ronn Moss näytteli suosikkisarjassa Ridge Forresteria.
Oikealla kyljellä nukkuminen kannattaa monesta syystä.
Iso-Britannian kuningatar inspiroi tyylillään.
Rap-artisti Uniikki julkaisee tänään sekä kirjan että uuden kappaleen. Kun räppäri oli Espanjassa työstämässä kirjaansa, eräs ilta sai dramaattisen käänteen.
Keskiviikkona saatiin Niinalta tiukkaa analyysiä niin purkasta ja sydänleikkauksesta kuin auton lämmityksestäkin. Mutta millaisen mullistavan musiikkivinkin Anssi antoi identtisille kaksosille?
Radio Novan Aamussa keskustellaan erään naisen todella pitkästä työkomennuksesta ja mietitään parisuhteita. Nahka puhuttaa studiossa ja puhutaan vanhoista suomi-filmeistä, kuuntele parhaat palat tästä!
Hollannin kuningatar edusti tyylilleen uskollisesti värikkäänä.
Supertähden kehutulla uutuuslevyllä on mukana suomalaistekijöitä. Teemu Brunila pääsi näkemään Kylie Minoguesta harvoin nähdyn puolen levytyssessioissa.
Anssin ollessa lomalla Niina teki hölmöjä ostoksia. Kuka seikkailee öisin ja kuka höpöttelee omiaan? Juhliiko nimpparisankari nimipäiviään ja millä nimellä?
Osa kelloista pidetään tarkoituksella viisi minuuttia edellä.
Radio Novan Aamussa Minna on saanut oivalluksia unessa ja Aki kertoo syysloman formaatista. Millainen olisi Minna Kuukka - makuuhuone ja mikä on valelento? Kuuntele parhaat palat tästä!