Hintikka sanoo, että hänelle katkeamaton yöuni on todella harvinainen herkku.
Radio Novan Aamussa Aki kertoo kuinka hän menetti hermonsa ja Minna lukee unihoroskoopeista miten tiimi on nukkunut. Aki saa Minnalta silmiä avaavan vinkin koskien puuroa ja Akilla taas on vinkkejä onneen, kuuntele parhaat palat tästä!
Video on kerännyt runsaasti kommentteja.
Iida päätyy Unelmaduuni Australiassa -sarjassa työskentelemään vanhoilliseen kristilliseen perheeseen. Ristiriidoista selvittiin, kun Iida päätti höllentää "suvakkiarvojaan".
Radio Novan Aamussa Aki motkottaa ja Minnalla on asiaa unista. Vantaalla on tapahtunut jälleen mutta kuka muistaa vielä videovuokraamot? On rapujuhlien aika ja Akilla on tähän aivan uusi käsite, kuuntele parhaat palat tästä!
Herttuatar Meghan täyttää tänään 39 vuotta.
Novan Aamussa käydään läpi kuluneen kesän kuulumisia ja keskustellaan rintaliiveistä. Ihmetellään myös missä Aki oli ja mitä tekemässä sekä puhutaan funikulaarista! Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Paparazzit ovat piinanneet herttuaparia heidän muutettuaan Los Angelesiin.
Oli helppo päätös lähteä hakemaan apua, Lignell kertoi Iltalehdelle.
Näyttelijä Josh O'Connor kertoo, että kuningatar Elisabet on hänen tähdittämänsä sarjan fani.
Housupuku on hankinta, joka kestää aikaa.
Kuningatar Elisabet ei kuitenkaan ollut tyytyväinen alkuperäiseen nimeen. 
Cambridgen herttuapari vaalii avointa dialogia lastensa kanssa.
38-vuotias herttuatar joutui brittilehtien syynättäväksi ollessaan raskaana. Kukaan ei tehnyt asialle mitään - eikä hän itsekään saanut puolustaa itseään.
Pieni mielikuvaharjoitus auttaa aivoja unohtamaan päivän kiireen.
Kuninkaallinen perhe on lähteen mukaan keskustellut siitä, että kirja tulee olemaan vain yksipuolinen kuvaus tapahtumista