Witherspoon paljastaa, että oli saanut sähköpostia Kutcherin vaimolta.
Tänään on Radio Novan Aamun purnausvartti: Kimmo kertoo, mikä häntä ärsyttää hammaslääkärin ajanvarauksessa. Minna kysyy Kimmolta hänen top 3 viikonpäiväänsä. Miten Kimmon parransänki liittyy muukalaislegioonaan?
Jo yhden yön valvominen näkyi vaikutuksina aivoissa.
Suvi on palannut studioon! Hän on kärsinyt hyvänlaatuisesta asentohuimauksesta, jonka vuoksi olo oli kuin Linnanmäen kahvikupeissa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Juuli kaipaa apua kasvojensa nyrpeään perusilmeeseen. Lähetyksessä puhutaan myös suomalaisille tyypillisestä englannin kielen puhumisen häpeästä. Entä puhuvatko tai kävelevätkö Esko ja Suvi unissaan? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Vaikutukset havaittiin etenkin miehillä.
Minnan lomaillessa studiossa on ollut Kimmo, Markus ja Mari Valosaari. Bauer Median vessoissa soi Kimmon mukaan halpa spa-musiikki. Tämä on Marin viimeinen lähetys, hän myy hevoset ja lähtee elämään askeettista elämää, vai lähteekö sittenkään?
Prinssi Harryn mukaan Camilla on jakanut yksityistietoja brittilehdistölle pyrkiessään puhdistamaan mainettaan.
Sarja julkaistaan kesällä.
Aviopari vietti vuodenvaihdetta etelän lämmössä.
Esko on odottanut vuotta 2023 sekä ilolla, että pelolla. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi jääväävät itsensä, koska kokevat olevansa vääriä tyyppejä antamaan neuvoja. Esko pääsi Ranskan yllä istumaan lentomekaanikontuoliin. Studiossa puhutaan myös aikuisten unileluista. Esko jakaa henkilökohtaisen kokemuksensa unilelustaan ja Suvi putoaa tälle täysin. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suosikkiartisti avaa Tinakenkäkuningatar-dokumentissa ajatuksiaan elämästä ja urastaan. Hän haluaa antaa omalla tarinallaan voimaa muille. Muun muassa julkisuuden varjopuolet tulevat elokuvassa esiin.
Huono unihygienia voi vaikuttaa myös unen laatuun.
Radio Novan Aamussa maistellaan Markuksen litkuja! Minnan viisastelukornerissa näpäytetään Kimmoa, ja Markus tarjoaa nukahtamisvinkkejä. Mikä saa Kimmon hyvän tuulen haihtumaan silkaksi raivoksi? Kuuntele Iltapalat tästä!
Kuningatar Camilla on nimittänyt hovinaisten sijaan itselleen avustajia.
Haber kertoo kärsineensä uniongelmista ja ahdistuneisuudesta. Artisti sanoo juoneensa keikkojen jälkeen aina puoli pulloa viiniä rentoutuakseen.
Ramsayn mukaan sosiaalinen media on parasta mitä ruoka-alalle on tapahtunut.