Perjantaina The Voice of Finlandin tähtivalmentajien eteen astelee Sambiasta Suomeen muuttanut Isabel Chikoti.
Kuningas suhtautuu diagnoosiin optimistisesti.
Hyväksynnän saivat muun muassa Sovinto, Sopuli ja Kuippana.
Radio Novan Aamussa Minna on ihan Tanskapäissään ja Kimmolla on mielessä verottaja. Minna on edelleen huolissaan rokkareiden pukeutumisesta ja Kimmo joutuu ehkä kyseenalaistamaan isänmaallisuutensa, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kyselee Kimmon nuokkumisesta ja Kimmo kertoo virkistävän tarinan virkistävästä puhelusta. Minna on tilannut joskus jotain jonka kylkiäisenä hänelle tulee edelleen tekstiviestejä. Kimmo esittää asiaa leivinuunistaan ja tähänhän Minna ja tuottaja-Markus ihastuvat, kuuntele Iltapalat tästä!
Ruotsin kuningatar Silvia täyttää tänään lauantaina 23. joulukuuta 80 vuotta.
Radio Novan Aamussa Kimmo on joutunut huijauksen kohteeksi ja Minna tuo esiin mikä on "Finnish snack". Kimmo kertoo tarinan joulutervehdyksestä jonka kuuli aivan väärät korvat, kuuntele Iltapalat tästä!
Talviunessa karhun ruumiinlämpötila laskee alimmillaan 33 asteen tietoille.
Lopulta Hynyselle selvisi, että hänen läheinen ystävänsä ja kollegansa CMX-yhtyeen A.W. Yrjänä on myös mukana ohjelmassa. Yrjänä muistutti eräästä lupauksesta, jonka Hynynen oli antanut.
Kelloon katsominen ei välttämättä ole kannattavaa.
Hynynen ja muut artistit muistelevat tulevassa Vain elämää -jaksossa omaa nuoruuttaan ja lapsuuttaan.
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana Gogi Mavromichalis. Minna löysi Aalto-yliopiston tutkimuksen zombieista ja siitähän Gogi ja tuottaja-Markus innostuivat. Käydään läpi sukunimiä ja Gogin taustaa sekä saadaan uusi yllätystehtävä studioon, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Illan Tähtivieraana oli Aikokoneestakin tuttu laulaja Sani. Sanilta ilmestyi juuri uusi "Kaunis"-kappale ja hän avaa tarinoita kappaleen takaa. Tarkkasilmäiset voivat bongata Sanin myös suositusta "Rantabaari"-ohjelmasta ja haastattelussa artisti paljastaa hämmentävän salaisuuden vuosien takaa keikalta. Kuuntele haastattelu tästä!
Vain elämää -ohjelmassa artistit kutsuvat paikan päälle tärkeitä henkilöitä, joille he esittävät kappaleita.
Ennen nukkumaan menoa karhut söivät enää puuroa, vihanneksia ja hedelmiä.
Radio Novan Aamussa puhutaan anteeksipyytämisestä ja yläkerrassa asuvista demoneista. Minna kyselee Kimmolta mikä on meininki Suomen kaunein koti - ohjelmassa ja tuottaja-Markus tulee studioon kun kyse on ruuasta, kuuntele Iltapalat tästä!