Suosikkibändi sai alkunsa 30 vuotta sitten.
Rokkari viettää tänään 45-vuotissyntymäpäiväänsä.
The 69 Eyes on julkaissut ensimmäisen singlen huhtikuussa ilmestyvältä Universal Monsters -albumilta. Jet Fighter Plane -singleä kuvataan ajankohtaiseksi, jopa poliittiseksi.
Tennistähti Jarkko Nieminen juhlistaa hienoa uraansa Tavastialla tiistaina 5. tammikuuta 2016 yhdessä suosikkibändiensä kanssa.
The 69 Eyesin, Reckless Loven, Children of Bodomin  ja Santa Cruzin muusikot löivät hynttyyt yhteen rakkaudesta Mötley Crüen ja Poisonin tukkaheviin. Hupailuna alkanut kantoi Japaniin asti.
The 69 Eyesin vokalisti iloitsee uudesta bändistään, jossa on rokkia ja jäseniä muun muassa The Crampsin ja The Lords Of The New Churchista.
The 69 Eyesin -yhtyeen rumupalistina tunnettu Jussi 69 on nyt myös ravintoloitsija. Miehen omistama the RIFF -baari avaa ovensa Helsingin ytimeen osoitteeseen Iso Roba 3 helatorstain aattona keskiviikkona 13.5.
Radio Nova kantoi viime viikolla kortensa kekoon tekemällä Nenäradio-lähetyksen Helsingin Lähipalatsista. Myöhään illalla studiossa keskusteltiin vakavia ja vähemmän vakavia Jyrki "jyrki69" Linnankiven kanssa.
Amerikkalainen tatuointitaitelija, malli ja Suomessakin LA Ink-ohjelmasta tuttu Kat Von D kuullaan nyt ensi kertaa laulajana levyllä, kun hän duetoi The 69 Eyesin laulaja Jyrki Linnankiven kanssa kappaleen Rosary Blue.
The 69 Eyes lähtee tammikuussa mittavalle Euroopan kiertueelle.
The 69 Eyes on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleeseen Borderline, joka on X-albumin toinen singlelohkaisu.
The 69 Eyes julkaisee 28.9. uuden studioalbumin nimeltä ”X”. Albumi on helsinkiläisen goottirock-yhtyeen kymmenes, mikä on Jyrki69:n mielestä ehdottomasti bändin paras.
Glam-goottibändi The 69 Eyesin uusin albumi on samalla bändin kymmenes studiolevy, joka käyttää nimeä X. Albumin ensimmäinen single Red ilmestyy elokuussa.