Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Suvi kertaavat RadioGaala-illan kommellukset - miten kävi Eskon hatun ja kiltin kanssa? Kaverin puolesta kyselen -osioissa pohditaan, miten teini saataisiin vastaamaan puhelimeen. Tuottaja Jennillä on syntymäpäivä, jonka kunniaksi hänen tietämystään testataan 5 sekunnin kisassa. Esko ja Suvi palkitsevat yllättäen myös vuoden rehellisimmän turkulaisen!
Psykologi Keijo Tahkokallion mukaan kyseessä on luonnollinen irtautumiskeino.
Radio Novan Aamussa Minnalla on ollut viikonloppuna mahdoton tehtävä ja Aki miettii tulen rauhoittavaa vaikutusta. Parta-Markus on kipeänä ollessaan tehnyt huikean läpimurron nukkumisen saralla ja onhan luvassa myös suomen suurin, isoin ja komein postiosuus, kuuntele parhaat palat tästä!
Kuinka teinit pukeutuivat vuonna 1920?
Novan Aamussa perehdytään teinien some-käyttäytymiseen ja päiväkoti-ikäisten lasten toimintaan. Aki pohtii väärin käytettyjä lempinimiä ja Minna jakaa viikonlopun herkullisimmat reseptit yhdessä tuottaja Markuksen kanssa!
Novan aamussa vaihdetaan reseptit pääsiäisen viettoa varten. Minna pohtii nuoressa miehessä tapahtuvia muutoksia ja DJ Aki L on saanut huikeaa fanipostia. Myös parittelevat pandat ja nimien muistaminen herättää hilpeyttä studiossa.
Tutkimuksessa selvisi, että seurustelemattomat teinit masentuvat epätodennäköisemmin kuin seurustelevat ikätoverinsa.
Älyjääkaapista ja pelilaitteista löytyi ratkaisu Twitter-tilinsä päivittämiseen teinille, jonka puhelin oli takavarikossa.
Netissä leviää vauhdilla video, jossa eräs amerikkalaisisä järjesti hulvattoman tempauksen tyttärensä huoneessa.
Niinan lapsi häpeää olla liikkeellä äitinsä kanssa. No, joskus siihen on ihan syytäkin! Kuuntele pätkä tästä.
13-vuotiaan tytär ei halua pitää omaa etunimeään.
Lauren Moore, 16, tajusi heti ansioluettelonsa nähtyään tehneensä massiivisen virheen.
Ennen vanhaan oli todella erilaista kuin nykyään.
Monen elämässä tulee eteen se aika, kun on omille lapsilleen nolointa maailmassa. Se hetki on nyt tullut Niinalle ja hänen miehelleen – ja Anssi ymmärtää Niinan teiniä.
Keskustelunaiheeksi nousee teinislangi ja Akia ahdistaa kun hän ei ymmärrä "goalsien" ja "lamejen" päälle. Onneksi on Minna, Petra ja Google jotka auttavat Akia pinteessä. Luvassa myös Salkkarikatsaus ja jaksojen huvittavat nimet saavat Akin ja Minnan kirjaimellisesti kuivumaan. Kuuntelemalla nappaat myös vinkit tippaamiseen tulevia reissuja varten!
Niina ja Janne Virtanen keskustelevat lasten kasvatuksesta ja siitä, millaisia epämiellyttäviä tehtäviä lapselta kuuluu vaatia. Kaksikko heijastelee omaa kokemustaan ja katsahtaa myös Kodin Kuvalehden haastatteleman lastenpsykiatri Jari Sinkkosen lausuntoihin.