Kuva: Shutterstock

Vanhemmat takavarikoivat teininsä puhelimen - älyjääkaapilla tviittailu toi 28 000 seuraajaa

14.08.2019 22:45 - Senni Loikala

Älyjääkaapista ja pelilaitteista löytyi ratkaisu Twitter-tilinsä päivittämiseen teinille, jonka puhelin oli takavarikossa.

The Independent -brittimedia uutisoi tapauksesta, jossa pakon sanelemana ilman älypuhelintaan elävä teini keksi päivittää Twitter-tiliään kotinsa muiden älylaitteiden avulla.

Teinin mukaan hänen vanhempansa takavarikoivat hänen älypuhelimensa, koska tämä oli keskittynyt siihen liikaa ruokaa laittaessaan ja sai tulipalon aikaan. Tähän mennessä teinin puhelin on ollut takavarikossa noin kahden viikon ajan, eikä lapsi ole brittimedian tietojen mukaan saanut sitä vieläkään takaisin.

Takavarikossa oleva puhelin ei pidätellyt teiniä viestimästä tilanteestaan Twitteriin. Brittimedian mukaan lapsi onnistui aluksi lähettämään viestejä sosiaaliseen mediaan Nintendo DS -ja Wii U -pelilaitteidensa avulla.

Teinin mukaan hänen äitinsä sai kuitenkin tietää pelilaitteilla viestittelystä, minkä seurauksena myös nämä laitteet otettiin takavarikkoon. Äiti uhkasi myös sulkea tyttärensä sosiaalisen median tilit.

Tviittailua älyjääkaapilla

Vieläkään lapsi ei lannistunut. Kun vanhempien silmä vältti, hän suuntasi perheensä älyjääkaapille. Brittimedian mukaan teini onnistui lähettämään jääkaapin välityksellä tviitin. Siinä lukee näin: ”En tiedä, tuleeko tästä tviittiä, puhun jääkaappini välityksellä, mitä h*lvettiä, äitini takavarikoi taas kaikki elektroniset laitteeni.

Tviitti nousi viraaliksi ja on tuonut The Independentin mukaan teinille yli 28 000 uutta seuraajaa.

Sittemmin #FreeDorothy-aihetunniste on noussut Twitterissä suosituksi. Monet ovat ihastelleet teini luovaa ongelmanratkaisutaitoa ja osoittaneet tukensa hänelle. Brittimedian mukaan lapsi on jatkanut älyjääkaapin kautta tviittailua ja esimerkiksi kiittänyt tukijoitaan.

Vaikka tapaus on aiheuttanut paljon huvitusta netissä, on hyvä muistaa, että älylaitteiden liiallinen käyttö voi olla todellinen ongelma. Jotkut voivat ajatella, että tulipalon syttyminen älylaitteen käytön vuoksi on pätevä syy ottaa lapsen puhelin takavarikkoon.

Lue myös: Isä huolestui teinityttönsä minimaalisesta shortsityylistä - posketon yllätys naurattaa, katso

Lue myös: Teini luuli lainanneensa äitinsä huulirasvaa - järkyttyi, kun sai tietää aineen olleen jotain muuta

Lähde: The Independent

Kilpailut

Uusimmat