Esimerkiksi perunat ja sipulit tulisi säilyttää huoneenlämmössä.
Radio Novan Aamussa Kimmoa tuuraamassa Nanna Bhose. Oktoberfestit puhuttavat ja polttoaineen hinta aiheuttaa ihmetystä. Näkymätön jääkaappi aiheuttaa naurunremakkaa ja soitetaan Kimmolle... jonnekin, kuuntele Iltapalat tästä!
Edestä seuraajat ärsyttävät ja puheenaihepyörää pyöritetään. Minna pohtii, mikä olikaan Kekkosen oikea nimi. Markuksella on uusi leikki Minnalle ja Kimmolle, mutta miksi he matkivat lintuja?
Jääkaapin sisällön järjestelyyn kannattaa kiinnittää huomiota.
Tarvitset vain kahvinpuruja ja kulhon.
Torstaina oltiin jo halloween-tunnelmissa ja pakahduttiin onnesta. Miltä jääkaapin sisältö näyttää vs. miltä sen pitäisi näyttää? Entä kummalla mennään: pefletillä vai ilman?
Oletko hamstrannut jääkaapin täyteen ruokaa? Lue asiantuntijoiden vinkit, joilla pidät kaiken järjestyksessä ja syöt myös kaiken hankkimasi.
Oikeilla keinoilla kasvikset saa pysymään tuoreina ja syötävinä pidempään.
Älyjääkaapista ja pelilaitteista löytyi ratkaisu Twitter-tilinsä päivittämiseen teinille, jonka puhelin oli takavarikossa.
Esimerkiksi pähkinät ja kuivatut hedelmät säilyvät paremmin jääkaapissa.
Muun muassa soijakastike ja pähkinät kannattaa säilyttää jääkaapissa.
Monella on tapana säilyttää kuohuvansa jääkaapissa ainakin useamman päivän ennen sen tarjoilua. Säilytyksen kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkka.
Tutkijoiden mukaan ruokaa ei kannata sulattaa jääkaapissa.
Ruotsilla on Twitterissä oma virallinen tili, jota hallinnoi Ruotsissa asuva henkilö aina viikon kerrallaan. Tällä viikolla tiliä hallinnoiva Heather innostutti ihmisiä ympäri maailmaa lähettämään kuvia jääkaapeistaan.