Illan Tähtivierasta Stigiä haastattelemassa tällä kertaa Mikko Suursalmi! Valloittava Stig jakaa uutuuskappaleensa Annelin syntytarinan ja kertoo, miten hänen kappaleensa yleensä syntyvät. Keikkatauolle jäävä artisti paljastaa myös kiinnostuksensa uudenlaisiin musiikin tekemisen ja jakamisen tapoihin. Mikä kumma on Stig-bot ja miten artisti suhtautuu TV-ohjelmissa ja somessa esiintymiseen?
Vesala ilmoitti asiasta Instagramissaan. Luvassa on vielä yksi klubikiertue ennen tauon alkamista.
Tänään Radio Novan Iltapäivässä selviää kuinka malttamaton Suvi oikein onkaan ja missä yllättävässä asiassa Esko onkaan ujo.
Radio Novan Päivässä vietetään hyvän olon viikkoa, ja tänään keskusteltiin taukojen tärkeydestä aivotutkija Minna Huotilaisen kanssa.
Treenitauon jälkeen liikunta on hyvä aloittaa maltillisesti ja hieman kevyemmin, näin ehkäiset myös loukkaantumisia.
Tarvitset avuksesi vain tuolin.
Janna kehuu ystäväpiiriään salaisuuden pitämisestä.
Tauko voi tehdä suhteen molemmille osapuolille hyvää, jonka jälkeen parisuhde jatkuu entistä vahvempana. On myös mahdollista, että toinen ymmärtää tauon aikana haluavansa erota.
Deittailu kannattaa laittaa hetkeksi tauolle silloin, kun treffeille lähteminen tai Tinderin avaaminen tuntuvat jo ajatuksena uuvuttavilta.
Asiantuntijoiden mukaan tauon ottaminen suhteessa päättyy todennäköisimmin eroon.
Erityisesti pysyvämpiä laihdutustuloksia saadaan tauottamisen avulla.
Pienillä teoilla voi olla merkittävä vaikutus siihen, kuinka energinen olo työpäivän aikana on.
Putro kertoo olleensa keikkatauon tarpeessa, koska halusi uudelleen harjoittaa ammattiaan. Artisti tunnustaa, että myös musiikin tekeminen on hidastunut. "Se, minkä asian tekemiseen meni ennen kaksi kuukautta, tuntuu minun kohdalla olevan nyt neljä".
Etenkin istumatyöläisen kannattaa pitää taukoja työpäivän aikana.
Ehkäisypillereistä säännöllisesti pidettävä taukoviikko voi hankaloittaa tunteiden käsittelemistä.
Poptähti Antti Tuisku on ilmoittanut jäävänsä toukokuun alussa tauolle. Mistään dramaattisesta päätöksestä ei ole kysymys, vaan laulaja haluaa tyhjäntää ajatukset ja valmistella kaikessa rauhassa uutta materiaaliaan.