Kuva: Mikko Räsänen

Laulajakaunotar Janna paljastaa: "Jään heinäkuussa tauolle"

14.06.2019 11:39 - Lauri Kujanpää

Janna kehuu ystäväpiiriään salaisuuden pitämisestä.

Raskaana oleva laulajakaunotar Janna, 37, paljasti radiokanava KISS:n lähetyksessä, että on jäämässä vuodeksi tauolle. Janna oli juontamassa KISS:n Kesäiltapäivää yhdessä tuottaja Jääskeläisen sekä Niko Nousiaisen kanssa.

Kun Jääskeläinen kysyi Jannalta, että kuinka lapsen kanssa nyt eletään keikkakiireiden keskellä, niin Janna aloitti salaperäisesti:

- Meillä on kyllä hyvät suunnitelmat paluunkin suhteen... kaunotar kertoi ja jatkoi:

- Jään nimittäin heinäkuussa tauolle. Aluksi oli tarkoitus järjestää jokin jäähyväiskonsertti, mutta siihen ei enää aika riittänyt, joten tullaan sitten isosti takaisin. Todennäköisesti vuoden päästä kesällä olisi tarkoitus palata lavoille sekä julkaista uutta musiikkia.

Jannan lapsi syntyy näillä näkymin syyskuussa. Kaunotar piti raskauttaan piilossa mahdollisimman pitkään ja asialle oli varsin hyvä syy.

- Halusin varmistua, että kaikki on hyvin ja että terve tyyppi on tulossa, ennen kuin kerron mitään. Salaisuuden pitäminen oli tietenkin vähän hankalaa ja täytyi esimerkiksi pitää jatkuvasti huppareita päällä, Janna nauraa.

Janna kehuu lopuksi ystäväpiiriään.

- Ystäville haluan sanoa sen verran, että on ihanaa, kun he ovat niin luotettavia ja pitivät tämän tiedon siihen asti salassa, kunnes itse halusin kertoa siitä.

Voice.fi, KISS, Radio Nova sekä Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Laulaja Janna hehkuu raskausonnea tuoreessa kuvassa - paljasti halunneensa äidiksi jo pitkään

Lue myös: Janna purki tuntonsa tuoreelle albumille: "Olen kokenut myös niitä vaikeita asioita"

Kilpailut

Uusimmat