Ikkunat kannattaa pestä kerran tai kaksi vuodessa, kun ne alkavat näyttämään turhan likaisilta.
Radio Novan Aamussa puhutaan pääkaupungista, eikä mistä tahansa pääkaupungista vaan MAJONEESIpääkaupungista. Kuullaan myös kuulijan lähettämä viesti Novan Aamun Rippituolissa sekä käydään läpi piiloonsiivoilu, kuuntele Iltapalat tästä!
Esimerkiksi hammasharjapidikkeet sekä sohvatyynyt keräävät itseensä todella paljon likaa sekä pölyä.
Pintojen siisteyden lisäksi myös siivousvälineiden, kuten tiskirättien puhtaudesta kannattaa pitää huolta.
Vaikka pesu pidentääkin tiskiharjan käyttöikää, on se syytä vaihtaa uuteen säännöllisesti.
Vaatekaappia siivotessaan itselleen kannattaa esittää muutamia apukysymyksiä, jotka auttavat päätösten teossa.
Radio Novan Päivässä kuultiin kuulijoiden erikoisia taitoja ja ennätyksiä. Niina hämmentyi siitä, miten paljon ylioppilasjuhlien järjestämiseen kuuluu erilaisia asioita. Niinan luuttu on viuhunut kylpyhuoneessa asti ja eräs siivouksen vaihe meinasi koitua hänen kohtalokseen. Tuottaja-Nea oli myös siivoushommissa Novan studiossa ja meinasi heittää jotain Aamulle kuuluvaa roskiin. Onko hiljaisuus sosiaalisissa tilanteissa helppoa vai vaikeaa? Kuuntele kooste tästä.
Jos kaipaat rutiinia ja ryhtiliikettä kodin siivoamiseen, ovat nämä vinkit juuri sinulle.
Huolimaton siivous voi johtaa osittaiseen tai kokonaiseen vuokravakuuden menettämiseen.
Radio Novan Päivässä seurattiin Lillin viikon kohokohtaa, johon kuului reissu Linnanmäelle ja pieni suloinen perheenjäsen. Järjestely ja siivoaminen ei ole sama asia, jos Niinalta ja Lorelta kysyy. Tähän kinkkiseen tilanteeseen tarvittiin apua kuulijoilta sekä tuottaja-Nealta. Mieli RY:n mielenterveyden edistämisen asiantuntija Marja Snellman-Aittola vastaili lasten- ja nuorten mielenterveyttä koskeviin kysymyksiin. Yhtyeensä kanssa uutta musiikkia julkaissut Roope Salminen vieraili Niina Backmanin haastateltavana. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon maanantai alkoi studion pikasiivouksella, mutta onko hän ollut yhtä tarmokas kotona? Entä millaisella tavalla nuoria on yritetty karkottaa päättäjäisviikonloppuna? Studiossa puhututtaa myös penkinlaskijat, jotka ärsyttävät Minnaa suunnattomasti! Mukana myös korvamatobiisejä.
Tavaroista luopuminen voi olla haastavaa, mutta muutaman konstin avulla sitä voi helpottaa.
Radio Novan Päivässä jaettiin Radio Novan Festivaaleille ihka ensimmäiset liput. Kuumassalinjassa käsiteltiin hävitettyjä tavaroita sekä stressin poistoon soveltuvia vinkkejä. Supersankarimme tuottaja-Nea laittoi viitan ylleen ja auttoi Novan kuulijoita eräällä siivousvinkillä ja pelasti Niinan pelottavalta sämpyläyllätykseltä. Mukana myös keittiömestari Linnea Vihosen haastattelu.
Vääränlaiset roskat saattavat jopa rikkoa suositun siivousvälineen.
Tietyt tekijät lisäävät lakanoiden vaihtotarvetta entisestään.
Naisen jakamaa TikTok-videota on katsottu peräti 13 miljoonaa kertaa ja se on saanut yli 22 000 jakoa.