Samae Koskinen on kertonut rankasta nuoruudestaan, jota varjosti väkivaltainen kiusaaminen ja paniikkihäiriö.
Samae Koskinen kertoi Satu Kotoselle, miten löysi musiikin.
Samae Koskinen lupasi viime vuonna mennä kahden turkulaisnaisen kanssa karaokeen, ja hän aikoo nyt toteuttaa lupauksensa.
Läski mulkku -biisi ei saanut aluksi lainkaan radiosoittoa sen nimen takia.
Koskinen, 39, suhtautuu kirjan kirjoittamiseen samalla vakavuudella kuin biisienkin tekemiseen.
Koskisen mukaan muusikon työhön liittyy paljon erilaisia mielikuvia.
Kesäisen kappaleen videolla kuvataan sukupolvirajat ylittävää ystävyyttä.
Uuden kesäbiisin Aurinko, ystävä ja kaljaa julkaissut Samae Koskinen kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Kyseinen biisi on tehty vuosi sitten, joten olisiko kappaleesta voinut tehdä esimerkiksi jouluversion ja millaiseksi se olisi silloin muuntunut? Entä millainen kesäbiisi Samae Koskiseen iskee? Kuuntele koko haastattelu.
Muusikkokaveruksia yhdistäviä tekijöitä ovat rakkaus musiikkiin, jääkiekko ja samantyyppiset perheet, kirjoittaa Me Naiset.
Isyys ei saanut Samae Koskista kauhistumaan, vaan rauhoittumaan. Vanhemmilla on miehen mielestä myös selkeä tehtävä.
Samae Koskinen kiittää uudella kappaleellaan suurempia voimia naisista. Miehen mukaan kappaleesta voisi loukkaantua niin miehet kuin feministitkin.
Kaikki olisi helpompaa ilman joitakin elämää vaikeuttavia asioita. Poistot-videot paljastavat, mitä julkkikset eivät jäisi kaipaamaan.
Pienistä asioista tulee tärkeitä, kun niihin kiinnittää huomiota. Katso, mitä itselleen tärkeitä asioita tai ihmisiä julkkikset haluavat palkita. 
Samae Koskisen Sinä biisiin julkaistiinn video tänään. Videolla Samae on uskaltautunut lapsuusvuosien jälkeen jälleen BMX-pyörän selkään.  
Samae Koskinen sanoi haluavansa tehdä uutuudestaan mahdollisimman epämuodikkaan levyn. Mutta eikö silloin ole riskinä, että siitä tykkäävät ainakin hipsterit ja mummot?
Myös One Directionin uutuus pääsee soimaan Novan taajuudella. Musiikkipäällikkö Mikko Harjunpää kertoo, millaisia uusia kappaleita kanava tarjoilee, ja miksi.