Kuva: Senja Rapila

Samae Koskinen julkaisi musiikkivideon Aurinko, ystävä ja kaljaa -biisiin - katso

15.06.2017 14:00 - Iiro Myllymäki

Kesäisen kappaleen videolla kuvataan sukupolvirajat ylittävää ystävyyttä.

Muusikko Samae Koskinen on julkaissut musiikkivideon uuteen Aurinko, ystävä ja kaljaa -kappaleeseensa. Video on nyt ensinäytössä Voice.fi:ssä.

Kesäisen kappaleen hyväntuulisessa musiikkivideossa kuvataan sukupolvirajat ylittävää ystävyyttä, johon kuuluu muun muassa vinyylilevyjen kuuntelemista ja myös sitä kappaleessa mainittua kaljan juomista. Katso video alta:

Samae Koskinen kävi toukokuun lopussa Radio Novan haastattelussa uuden kappaleensa tiimoilta. Haastattelussa mies kertoi, että Aurinko, ystävä ja kaljaa -kappale syntyi viime vuonna keväällä Tukholmassa kaverinsa kämpän parvekkeella fiilistellessä.

- Tukholmassa oli silloin jo täysi kesä. Minulla oli pari kaljaa jääkaapissa ja odottelin kaveriani tulevaksi treeneistä. Laskin yksi plus yksi plus yksi, ja kappale oli valmis, Koskinen kertoi.

Koskisen mukaan kappaleessa juhlistetaan yksinkertaisia asioita, ja tämän takia hän halusi kappaleen itsensäkin olevan yksinkertainen. Kappale sai Koskisen mukaan hyvän vastaanoton miehen keikoilla jo ennen sen julkaisua, ja viimeiseen kertosäkeeseen mennessä yleisö lauloi jo täysillä mukana.

Kuuntele koko Koskisen haastattelu tästä.

Lue myös: Samae Koskinen isyydestä: "Pitää varmistaa, että lapsi selviää pettymyksistä"

Kilpailut

Uusimmat