Novan uusissa biiseissä One Directionia ja Isac Elliotia

28.08.2015 15:06 -

Myös One Directionin uutuus pääsee soimaan Novan taajuudella. Musiikkipäällikkö Mikko Harjunpää kertoo, millaisia uusia kappaleita kanava tarjoilee, ja miksi.


–Isac Elliot on 14-vuotias suomenruotsalainen nuorimies Kauniaisista. Hänen uransa alkoi jo 12-vuotiaana ja starttasi heti huipulta. Esikoisalbumi Wake up world myi platinaa ja uran alusta asti Isac saavutti kansainvälistä huomiota, varsinkin Pohjoismaissa. Uusimmalla singlellä Lipstick panokset ovat koventuneet entisestään. Isacin uran taustajoukot ovat nykyisin Yhdysvalloissa ja sieltä käsin rakennetaan hänen tulevaa uraansa. Tässä on todella suuri kansainvälinen panostus ja siltä se kaikin puolin myös kuulostaa. Oman lisämausteensa kappaleeseen tuo vieraileva rap-artisti Tyga, kuvailee musiikkipäällikkö Harjunpää.

– Kahden stadionkonsertin jälkeen Cheek piti vuoden pituisen tauon esiintymisistä ja halusi ottaa etäisyyttä myös mediasta. Hiljaisen vuoden jälkeen Cheek julkaisi uuden singlen nimeltään Sä huudat. Miehen omien sanojen mukaan tämä laulu on yksi hänen henkilökohtaisimpiaan. Tekstissä Cheek käsittelee riipaisevalla tavalla julkisuuden varjoisempaa puolta. Cheek aloittaa alkuvuodesta mittavan jäähallikiertueen, joka tulee olemaan tuotannoltaan suurempi kuin hänen aikaisemmat kiertueet ja keikkansa.

– One Direction on brittiläis- irlantilainen poikabändi, joka tuli yleiseen tietoisuuteen 2010 X-Factory ohjelman kautta. Kaverit ovat reiluja parikymppisiä nuoria miehiä, jotka ovat särkeneet teinityttöjen sydämiä ympäri maailmaa. Drag Me Down -kappale on puhdasta poppia, joka on tehty kiitokseksi uskollisille faneille.


– Nyt on kyseessä vahva laulu. Koulujen alkaessa moni lapsi ja nuori joutuu kovan paikan eteen koittaessaan pärjätä muiden joukossa isoissa ryhmissä. Syksy on huolten aikaa myös lasten vanhemmille, heidän lähettäessään lapsensa eskariin tai koulutielle. Elastinen ja Robin ovat tehneet koulujen alkuun voimalaulun kaikille nuorille ja heidän vanhemmilleen. Laulun sisältö on yksinkertaisen rohkaiseva: ”Pikku jäbä pidä pää kylmänä… Leuka pystyyn… susta kasvaa vielä vahva ja peloton!”

Uusiin taajuudella nautittaviin kappaleisiin lukeutuu myös Samae Koskisen Sinä.

– Koskinen nauttii arvostusta kulttuuritoimittajien ja kriitikoiden keskuudessa, eikä syyttä. Samae tekee nokkelia lauluja ja tekstejä tavallisten ihmisten pienistä arkisista asioista. Silti suuri valtakunnallinen hitti tältä runoniekalta vielä toistaiseksi puuttuu. Samae Koskisen uusin sinkku Sinä poikkeaa hieman Samae Koskiselle tyypillisestä lyriikasta. Laulu on mystinen tarina jostakin hyvin arvokkaasta ja tärkeästä ihmisestä, jonka henkilöllisyys ei laulusta aivan helposti avaudu, sanoo Harjunpää.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat