Radio Novan Aamussa Kimmo ja Minna puhuvat lapsettomista häistä ja termeistä, jotka voisi jo unohtaa. Millaisia festarinimiä Suomesta löytyykään ja Niina Backman käy studiossa ja se menee aivan sekoiluksi, kuuntele Iltapalat tästä!
Puhelin on varsin monessa suhteessa kolmas pyörä.
Autokamera voidaan kiinnittää kojelautaan tai tuulilasin sisäpuolelle mallista riippuen.
Monesti sanan lisäämisen taustalla on esimerkiksi sanan ajankohtaisuus.
Radio Novan Aamussa Minna kyselee Kimmon nuokkumisesta ja Kimmo kertoo virkistävän tarinan virkistävästä puhelusta. Minna on tilannut joskus jotain jonka kylkiäisenä hänelle tulee edelleen tekstiviestejä. Kimmo esittää asiaa leivinuunistaan ja tähänhän Minna ja tuottaja-Markus ihastuvat, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Päivässä jaettiin kokemuksia puheiden pitämisestä. Vuosi 2023 on lopuillaan ja Niina niputti vuoden tapahtumat yhdessä kuulijoiden kanssa. Viikon kohokohdassa Sanna kertoi kokemastaan rentoutuksesta, joillekin ahdistavassa ympäristössä. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamussa Minna kertoo top3 konvehdit ja Kimmolle riittää vertaukset joulupukkiin. Disneyn Lumikki täyttää vuosia ja Minna raaputtaa selkäänsä... hetkinen MILLÄ? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa tuottaja-Markus viettää viimeistä päivää kolmekymppisenä ja Minna on aina tarkastuksen alla. Ile saa melkein mahdottoman marraskuun - tehtävän ja siitähän tulee spektaakkeli, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon lomaillessa häntä tuuraamassa Gogi Mavromichalis. Minna miettii sarjan katsomisen aloittamista mutta se vaikuttaa hankalalta. Miten kengänkoko nyt määräytyykään ja tuottaja-Markuksen avioliitto on kriisissä, kuuntele Iltapalat tästä!
Uudistus palvelee erityisesti erillisen työnumeron omistajia.
Mikä yhdistää Kristoffer Kolumbusta ja puhelinluetteloa? Kolumbuksen lisäksi asiaa toisesta merenkulkijasta, uskomattomasta Jari Saariosta. Jo läpikäydyt Kimmon TOP3 seurapelit kirvoittavat keskustelun seurapelien omista versioista. Kimmolla on ollut mieltä ylentävä käynti kioskilla. Kuinka Novan Aamu selvisi jännittävästä inssi-spektaakkelista?
Radio Novan Aamussa Kimmon kertaillessa Minnan kaverina Mikko Suursalmi! Käydään läpi onko puhelimessa vastaajia sekä koivun siitepöly aiheuttaa päänvaivaa. Joku on kauppareissullaan nähnyt tuottaja-Markuksen ja inspiroitunut tästä, kuuntele Iltapalat tästä!
Ranskassa halutaan korjata myös jo myydyt puhelimet.
Puhelin voi häiritä unta tietämättäsikin.
Studiossa on Kimmo, Markus ja Mari Valosaari Minnan lomaillessa! Marin ja Kimmon luvalla kuuntelija-Tanjan lapset saavat olla pari viikkoa aamun ensimmäiset tunnit pois koulusta. Selvitellään, kuinka pitkä matka peninkulma on ja Kimmo kertoo tarinan kelkkamiehestä Syötteellä. Mikä tuomio tulee Big Mac -pastalle?
Akku voi tulla vaaralliseksi esimerkiksi vioittuessaan.