Studiossa on Kimmo, Markus ja Mari Valosaari Minnan lomaillessa! Marin ja Kimmon luvalla kuuntelija-Tanjan lapset saavat olla pari viikkoa aamun ensimmäiset tunnit pois koulusta. Selvitellään, kuinka pitkä matka peninkulma on ja Kimmo kertoo tarinan kelkkamiehestä Syötteellä. Mikä tuomio tulee Big Mac -pastalle?
Akku voi tulla vaaralliseksi esimerkiksi vioittuessaan.
Jatkossa palvelun ostaminen pitää vahvistaa kirjallisen sopimuksen kautta.
Radio Novan Päivässä etsittiin kuumeisesti iphonen laturin omistajaa. Niina on ollut tapaturma-altis ja TikTok-videon kuvaukset päätyivät ikävään lopputulokseen. Viikon kohokohdassa seurattiin Hannan hyvinkin arkista ja ihanaa kohokohtaa, mitä monet lapsiperheelliset varmasti kadehtivat. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään parinvaihtoa ja etsitään laulua. Mitä kuuluu Minnan tulevaan viikonloppuun ja aiheuttaako se kännipuheluita? Mukana myös viikonlopun ruokavinkki, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Kesäaamut Eskon ja Suvin osalta päättyvät tähän lähetykseen. Suvi kertoo heränneensä aamulla kauhuelokuvamaiseen tilanteeseen, jossa jonkun käsi oli hänen vieressään. Esko ja Suvi muistelevat kuulijoiden kanssa turhimpia asioita, joita koulussa opetettiin – ja ne asiat muistavat edelleen, vaikka niitä ei koskaan ole tarvinnut. Kuka vastasi Kesäpuhelimeen viimeisen kerran ja mistä? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa ihmetyttää Lappeenrannassa sijaitseva kirjasto, jossa on painoraja kirjastohyllyjen väleihin. Esko joutui maksamaan melkein sata dollaria liiallisesta painosta matkatavaroista, mutta joku oli saanut tullaamattoman ruoan takia vieläkin kalliimman laskun. Tänään kesäpuhelin on löytänyt tiensä jälleen Iisalmeen, kuka siihen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa kaikki on taas ennalleen, kun Esko on saapunut takaisin reissultaan ja hän ei unohtanut tuliaisia. Esko huomasi, että ajat ovat vähän muuttuneet, kun Vegasin reissu ei välttämättä niin villi. Kesäpuhelimeen vastattiin tänään Kuopiosta, johon ei puhelin oikea saaja uskaltanut vastata. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa tänään Suvin juontoparina burgerimiehenä tunnettu Akseli Herlevi - mitä hänelle kuuluu?. Akseli toi tottakai Suville maistettavaksi balsamicovichyä, mutta maistuiko se colalle. Kesäpuhelin on matkannut Pohjois-Savoon, mutta kuka puhelimeen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa oli tänään Suvin juontoparina Kirsi Alm-Siira - mitä Kirsille kuuluu? Suvi ei voi olla mainitsematta uutishistorian yhtä hauskimmista tapahtumista. Studioon saapuu myös Mika Saukkonen vierailemaan ja Kirsi sekä Suvi ovat kiinnostuneet, miten Mika pitää itseään niin nuorekkaana. Kesäpuhelimeen vastattiin tänään Jämsänkoskelta. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa tänään Suvin juontoparina Janne Kataja. Janne kertoo, että hän on löytänyt tiensä Tinderiin, mutta esiintyy siellä eri nimellä ja netistä löytämillään kuvilla. Aamussa selviää myös Minttu Kaulasen ja Michael Jacksonin perheen yllättävä yhteys. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamuun Suvin juontopariksi saapui tänään Piritta Hagman. Mitä Suomea koskettaneelle mursulle tapahtuu menehtymisen jälkeen ja kotkalaiselle pyykkitelineelle, jonka mursu moukaroi ryttyyn. Suvi ja Pirita saivat lähetyksessä puhelimen päähän Juha Tapion. Kesäpuhelimeen vastattiin tänään Kanta-Hämeestä, mutta kuka siihen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamussa Suvin juontopariksi on tänään saapunut Heli Sutela - mitä kuuluu Helille? Ystäväsuhteet vuosien takaa puhututtaa ja minkälaisen ehdotuksen Heli sai ystävältään. Suville selviää, että Heli on omalla tavallaan pieni erakko. Lähetykseen saapui myös Anders Helenius juttelemaan. Kesäpuhelin löytyi tänään Tampereelta, mutta kuka siihen vastasi? Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Radio Novan Kesäaamuun on saapunut Suvin juontopariksi Aki Riihilahti - mitä Akille kuuluu? Suvi haastaa Akia erinäisiin juttuihin, mutta miten voitontahtoinen mies pärjää haasteissa. Kesäpuhelimeen tuli vihdoin vastaus tauon jälkeen ja sieltä vastasi helsinkiläinen Jasmin. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Akku voi tulla vaaralliseksi esimerkiksi vioittuessaan.
Suvin seurana studiossa on Heidi Suomi Eskon ollessa kipeänä. Yhdessä he yrittävät ratkaista millä Heidin autosta saataisiin tärinä loppumaan ja Kempeleestä päädytään pohtimaan miten sanat ylipäätänsä kääntyvätkään esimerkiksi suomesta englanniksi. Suvi myös kysyessä Heidiltä puhelinkäyttäytymisestä saakin hän sellaisentarinan, että kyllä hiljenee toinen osapuoli aina!